Antik Otel Ulus Ankara

Genclik park is reachable on foot in 15 minutes. 31 ulus ankara tel.

Antik Otel 16 2 2 Updated 2020 Prices Hotel Reviews Ankara Turkey Tripadvisor

We houden je bovendien als eerste op de hoogte van onze aanbiedingen en kortingen als je je registreert voor onze nieuwsbrief.

Antik otel ulus ankara. Book the ankara antik otel stay at this business friendly hotel in ankara. Antik hotel ankara fotoğraf galerisine göz at ve oteli detaylı incele. Konaklamanız için fiyatları karşılaştırın ve en iyi teklifi alın.

Antik hotel ankara hakkındaki yorumlarını önerilerini ve varsa şikayetlerini paylaş sen de tatilcilere rehber ol. Oteli hemen incele sana en uygun odayı seç ve kolayca rezervasyon yap. Antik hotel ankara otelinde mi konaklamak istiyorsun.

Antik otel antik otel is located next door to ankara citadel and features 24 hour front desk assistance and room services for guests convenience. Tbmm türkiye büyük millet meclisi ligt op 4 2 km van de accommodatie en het anitkabir ataturk museum bevindt zich op 4 4 km afstand. Enjoy free wifi free parking and 24 hour room service.

90 312 309 3781 email. De dichtstbijzijnde luchthaven is ankara esenboga op 27 km van het antik otel. 90 312 309 4356 fax.

Tripadvisor ın interaktif haritasını kullanarak konuma ve yakındaki restoran ve gezilecek yer seçeneklerine göz atın. Esenboğa havaalanı na 30 dakikalık sürüş mesafesinde ve ankara garı na 26 dakika yürüme mesafesinde olan tesis merkezi konumu sayesinde toplu taşıma araçlarının kullanımına uygundur. Onze gasten beoordeelden ankara antik otel als goed.

Ankara altındağ ulus otelleri arasında yer alan antik hotel ankara kredi kartına 9 taksit imkanı ile muhteşem bir tatil için seni bekliyor. Het antik otel biedt een strijkservice en zakelijke faciliteiten zoals een fax en kopieerapparaat. Sana uygun tarihler arasında odanı seç rezervasyon yap.

Neem een kijkje door onze afbeeldingen lees de gastenbeoordelingen en boek nu met onze prijsgarantie. Our guests praise the breakfast and the helpful staff in our reviews. Bekijk 12 beoordelingen 11 foto s en aanbiedingen voor antik otel gewaardeerd als nr 94 van 216 hotels in ankara en geclassificeerd als 4 5 van 5 bij tripadvisor.

Discover genuine guest reviews for ankara antik otel in ulus neighborhood along with the latest prices and availability. Otel antik başkent ankara nın en köklü ve merkezi semtlerinden ulus ta yer almaktadır. Tarafsız yorumları okuyun gerçek gezgin fotoğraflarına bakın.

Popular attractions kizilay square and anitkabir are located nearby. Antik hotel ankara hakkında tatilcilerin yorum öneri ve şikayetlerini otelpuan da incele.

Antik Otel Ankara Updated 2020 Prices

Antik Hotel Ankara Etstur Com

Antik Otel Ankara Updated 2020 Prices

Antik Otel 16 2 2 Updated 2020 Prices Hotel Reviews Ankara Turkey Tripadvisor

Antik Otel Rahatiniz Icin

Antik Otel 16 2 2 Updated 2020 Prices Hotel Reviews Ankara Turkey Tripadvisor

Book Ankara Antik Otel In Ankara Hotels Com

Antik Hotel Ankara Etstur Com

Antik Hotel Ankara Etstur Com

Leave a Reply