Antik Otel Sığacık

Sokak adresi nerede konumu çalışma saatleri nasıl giderim yol tarifi. Sığacık antik hotel iletişim bilgileri 0505 650 26 2 yorumları nasıl izmir seferihisar sığacık mahallesi 129.

Sigacik Antik Otel Izmir Rezervasyon Otelz Com

Silenos boutique hotel e hoşgeldiniz.

Antik otel sığacık. Sığacık antik otel hakkında tatilcilerin yorum öneri ve şikayetlerini otelpuan da incele. Antik otel sığacık izmir in en sevilen ilçelerinden biri olan seferihisar a bağlı sığacık ta konuklarını karşılamaktadır. Tesisin tüm ortak alanlarında ve odaların wi fi erişimli kablosuz internet ağı bulunmaktadır.

Izmir in en sakin ve en huzurlu noktalarından birinde olan tesis sığacık plajına 5 km izmir adnan menderes havalimanı 50 dakikalık uzaklıktadır. Izmir adnan menderes havalimanı sığacık arası 70 km ve 1 saat sürmektedir. De dichtstbijzijnde luchthaven is izmir adnan menderes op 33 km van sığacık antik otel.

Op de camping is dagelijks een aziatisch ontbijt beschikbaar. Er is gratis wifi beschikbaar. Sığacık limanına 150 metre mesafededir.

Sana uygun tarihler arasında odanı seç rezervasyon yap. U kunt ook ontspannen in de tuin. Sığacık antik otel hakkındaki yorumlarını önerilerini ve varsa şikayetlerini paylaş sen de tatilcilere rehber ol.

31 ulus ankara tel. Antik butik otel sığacık izmir in en sevilen ilçelerinden biri olan seferihisar a bağlı sığacık ta konuklarını karşılamaktadır. 90 312 309 3781 email.

Het sığacık antik otel ligt in siğacık in de egeïsche regio in de buurt van esek island en biedt accommodatie met gratis privéparkeergelegenheid. Izmir in en sakin ve en huzurlu noktalarından birinde olan tesis sığacık plajına 5 km izmir adnan menderes havalimanı 50 dakikalık uzaklıktadır. Het sığacık antik otel ligt in siğacık in de egeïsche regio in de buurt van esek island en biedt accommodatie met gratis privéparkeergelegenheid.

Ege nin en güzel limanlarından birinde antik teos körfezi ve tarihi sığacık surlarıyla kolkola cittaslow kaleiçinde tamamen yenilenmiş otantik konağımızda muhteşem liman manzarası şirin kale sokakları huzurlu teos sakinliği çiçek mandalina ve zeytin kokuları sizi karşılıyor. Sığacık antik otel fotoğraf galerisine göz at ve oteli detaylı incele. Izmir ligt op 39 km van de camping.

Alaçatı sığacık arası 76 km olup 1 saat sürmektedir. U kunt ontspannen in de tuin van de accommodatie. De dichtstbijzijnde luchthaven is izmir adnan menderes op 33 km van de accommodatie.

90 312 309 4356 fax. Er wordt dagelijks een aziatisch ontbijt geserveerd. Sığacık antik otel ligt in siğacık.

Izmir seferihisar arası yaklaşık 45 km bu yüzden günübirlik bile gidip gelmek mümkün. Sığacık antik hotel haritası telefonu ve uydu görüntüsü.

Sigacik Antik Otel Sigacik Updated 2020 Prices

Antik Otel Prices Hotel Reviews Seferihisar Turkey Izmir Province Tripadvisor

Antik Otel Sigacik Sigacik Seferihisar Izmir Neredekal Com

Sigacik Antik Otel Hakkinda Yorumlar Oneriler Ve Sikayetler Otelpuan Com

Sigacik Antik Otel Sigacik Updated 2020 Prices

Antik Otel Sigacik Sigacik Seferihisar Izmir Neredekal Com

Photo0 Jpg Picture Of Antik Otel Seferihisar Tripadvisor

Sigacik Antik Otel Seferihisar Izmir Pansiyonlar Net En Ucuz Tatil Ve Rezervasyon Sitesi

Otel Picture Of Antik Otel Seferihisar Tripadvisor

Leave a Reply