Antik Motel Alaçatı

Alaçatı antik motel antik mobilyalarla döşenmiş odalarıyla gerçek misafir perverliği ile sizlere alaçatı daki eviniz atmosferinde keyifli bir tatil sunuyor. El hotel cuenta con 14 habitaciones.

Genel Goruntu Picture Of Antik Motel Alacati Tripadvisor

Oteli hemen incele sana en uygun odayı seç ve kolayca rezervasyon yap.

Antik motel alaçatı. Alaçatı nın merkezinde yer alan motel ilıca plajı na sadece 3 5 km mesafededir. Tesisin tüm ortak kullanım alanları ve konaklama birimleri wi fi erişimli internet ağı ile donatılmıştır. Bekijk 25 reizigersbeoordelingen 121 onthullende foto s en goede aanbiedingen voor antik motel gewaardeerd als nr 129 van 256 b b s pensions in alacati en geclassificeerd als 4 van 5 bij tripadvisor.

Alaçatı ya özgü mimarisi antik mobilyalarla dizayn edilmiş odaları ile konuklarını karşılamaktadır. Mini bar tv safe box. Tarafsız yorumları okuyun gerçek gezgin fotoğraflarına bakın.

Mini bar tv safe box shower and split airconditioners are available in the rooms. Konaklamanız için fiyatları karşılaştırın ve en iyi teklifi alın. Alaçatı nın merkezinde yer alan antik motel antika mobilyalarla döşenmiş zarif odalar sunmaktadır.

With its rooms decorated with antique furnitures and true hospitality antik motel gives the feeling of your own home and offers you a joyous holiday pleasure. With its rooms decorated with antique furnitures and true hospitality antik motel gives the feeling of your own home and offers you a joyous holiday pleasure. Antik motel el antik motel ofrece un alojamiento amigable con las mascotas en el barrio tokoglu de alaçatı.

Antik motel alaçatı otelinde mi konaklamak istiyorsun. Our motel consists of 14 rooms with different sizes and antique furnitures. Our motel consists of 14 rooms with different sizes and antique furnitures.

Tripadvisor ın interaktif haritasını kullanarak konuma ve yakındaki restoran ve gezilecek yer seçeneklerine göz atın. Izmir alaçatı otelleri arasında yer alan antik motel alaçatı kredi kartına 9 taksit imkanı ile muhteşem bir tatil için seni bekliyor. Antik mobilyalarla döşenmiş odalarıyla gerçek misafirperverliği ile sizlere alaçatı daki eviniz atmosferinde keyifli bir tatil sunuyor.

Ege mutfağının damak tadıyla alaçatı yöresinin tarlalarından toplanan taze sebze ve meyvelerinin birleşimi ile hazırlanan organik kahvaltımızı sakin ve huzurlu bir ortamda bahçemizde yaparak güne başlayabilirsiniz. Tüm odalar klimalıdır ve ücretsiz internet bağlantısına sahiptir antik in odaları tv ve minibar ile donatılmıştır.

Antik Motel Prices Hotel Reviews Alacati Turkey Tripadvisor

Antik Motel 3 Hrs Star Hotel In Cesme Izmir

Motele Giris Picture Of Antik Motel Alacati Tripadvisor

Alacati Antik Motel

Antik Motel Alacati

Alacati Antik Motel

Loby Picture Of Antik Motel Alacati Tripadvisor

Antik Motel Alacati Mapio Net

Loby Picture Of Antik Motel Alacati Tripadvisor

Leave a Reply