Antik Manastır Butik Otel Güre

Oda kahvaltı konseptiyle hizmet veren otelde açık yüzme havuzu da mevcuttur. Bir yandan kuş cıvıltıları bir yandan ağustos böceklerinin şarkıları bir yandan güre çayının su sesi ile konuklarını ağırlıyor.

Antik Manastir Butik Otel Altinoluk Edremit Balnet Net

Antik manastır butik otel balıkesir in en sevilen yerlerinden olan edremit e bağlı altınoluk ta misafirlerine yılın dört mevsimi kapılarını açmaktadır.

Antik manastır butik otel güre. Manastır çayı nın kıyısında. Tesisin bahçesinde sadece konaklama yapan misafirlerin kullanımına ait açık yüzme havuzu ve gün boyunca güneş banyosu yapabilmeniz için şezlong ve şemsiyelerle donatılmış olan havuz terası mevcuttur. Balıkesir edremit te doğayla başbaşa olan otelimizde kendinizi çok özel hissedeceksiniz.

Antik manastır butik otel 1 adet açık yüzme havuzu mevcuttur. Butik otel anlayışının tam anlamıyla ifade edildiği bu yerde kaz dağları nın eteğinde tatil yapmak bize çok iyi geldi. Ayrıca denize 2 kilometre altınoluk ve akçay a 8 kilometre milli park a ve hasan boğuldu şelalesi ne 15 kilometre küçükkuyu ya 30 kilometre ayvalık cunda adası na 60 kilometre mesafededir.

Dilerseniz kaz dağları nda doğa yürüyüşü yapabilir ya da şifalı güre kaplıcaları ndan yararlanabilirsiniz. Antik manastır butik otel ligt in edremit en beschikt over een seizoensgebonden buitenzwembad een bar een tuin en gratis wifi. 19 odali taş bir binadan oluşan antik manastır butik otel güre çayı kenarında zeytin ve çam ağaçlarıyla süslü bir bahçe icinde yer alıyor.

Bir yandan kuş cıvıltıları bir yandan ağustos böceklerinin şarkıları bir yandan güre çayının su sesi ile konuklarını ağırlıyor. Balıkesi r edremi t altınoluk ta yer alan antik manastır butik otel tesisinden rezervasyon yapmak özelliklerini incelemek için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz. 19 odali taş bir binadan oluşan antik manastır butik otel güre çayı kenarında zeytin ve çam ağaçlarıyla süslü bir bahçe icinde yer alıyor.

Gasten van antik manastır butik otel kunnen genieten van een halal ontbijt. Het hotel heeft familiekamers. Alle kamers van het hotel zijn voorzien van airconditioning en een flatscreen tv.

Balıkesir güre de yemyeşil bir doğa içerisinde yer alan antik manastır butik otel konuklarına konforlu ve bir o kadar huzur dolu bir seyahatin kapılarını açmaktadır. Antik manastır butik otel hakkında genel bilgiler antik manastır 19 odasıyla misafirlerini ağırlamaktadır. Manastırhan otel altınoluk güre de kaz dağları eteğindeki eşsiz konumuyla uygun fiyatı ile konaklama seçeneği sunan butik bir oteldir.

Antik Manastir Butik Otel

Antik Manastir Butik Otel About Facebook

Antik Manastir Butik Otel Balikesir Karesi Oteldenal Com

Antik Manastir Butik Otel Balikesir Rezervasyon Otelz Com

Antik Manastir Butik Otel Balikesir Karesi Oteldenal Com

Antik Manastir Butik Otel Edremit Turkey Booking Com

Antik Manastir Butik Otel Altinoluk Edremit Balikesir Neredekal Com

Antik Manastir Otel Altinoluk Etstur Com

Antik Manastir Butik Otel Altinoluk Edremit Balnet Net

Leave a Reply