Antik Konak Kiralık

Antik gayrimenkul iletişim bilgileri danışman profili ve tüm emlak ilanlarına ulaşmak için tıklayın. Sahibinden mobil uygulamasının milyonlarca kullanıcısına sen de katıl.

Ijlwmjtrmznu0m

Sahibinden ya da emlak ofisinden büro dükkan ofis seçenekleri emlakjet te.

Antik konak kiralık. Konak ilçesi genelinde konut kira. Antik gayrimenkul ilanları satılık ve kiralık ev işyeri arsa ve tüm emlak fiyatları hürriyet emlak ta. Izmir in ve izmirliliğin keyfini en iyi şekilde çıkarabileceğiniz mahallelerden biri de alsancak mahallesi dir.

Aynı dönemde il genelinde izmir kiralık fiyat artışı 586 13 oldu. 2019 yılında konak ilçesinde kiralanan 100 metrekarelik bir dairenin ortalama kirası 1 418 00 tl iken bu yıl için konak kiralık ev ortalama fiyatı 1 576 00 tl oldu. Homeros un lir çaldığı meles çayı büyük iskender in kadife kale si ve roma agorası antik dönemi yansıtan ve birçok sanatsal yapıyı barındıran ilçe olması kiralık ev seçeneklerini.

Eylül ayında konak kiralık daire sayfasında ilan sayımız 531 adettir. Konak kiralık konut düşünenlere ilçe rehberi. Konak sahibinden kiralık daire ilanları ve kiralık ev fiyatları burada.

Bölgenin coğrafi konumundan emlak piyasasına kadar çok çeşitli bilgilere yer verdiğimiz yazıyı okuduktan sonra ilçeyi daha yakından tanımış olacak ve hayallerinizdeki eve bir adım daha yaklaşmış. Konak kiralık konut tercihinde bulunmadan önce sizler için hazırladığımız bu yazıyı mutlaka okumalısınız. Izmir in merkez ilçesi olan eşsiz kordon a tarihi saat kulesi ne ve yıl boyu yüzlerce etkinliğin yer aldığı tarihi havagazı fabrikası na ev sahipliği yapan konak ilçesi antik çağ hazinelerine de sahip olan 113 mahalleye sahiptir.

Sahi yaz 4350 ye telefonundan ücretsiz sms at. 2003 2020 yılları arasında konak kiralık daire fiyat artışı 470 47 olarak gerçekleşti. çok bilgili konak murat reis kiralık daire ilanları ve uygun fiyat için tıklayın.

Konak alsancak mahallesi konumunda hayalindeki kiralık i şyeri burada. Eylül ayında konak ilçesindeki kiralık daire m2 fiyatları 19 tl oldu. Antik çağdan günümüze taşınmış eserlerin bulunması da ilçenin tarihi dokusunu şekillendirmiş ve konak ta bulunan kiralık daireleri avantajlı hale getirmiştir.

Hesaplanan verilere göre konak ilçesinde kiralanan 100 metrekarelik bir kiralık daire ortalama fiyatı 1 500 tl ile 2 700 tl arasında oldu.

Sisli Nisantasi Satilik Daire Fiyatlari Ilanlari Hurriyet Emlak

Kiralik Tarihi Konak Trovit

Antik Konak Istanbul Yol Tarifi

Isyeri Takas Konak Konak Bolgesinde Is Yeri Mitula Emlak

Kiralik Ciraganda Daire Trovit

Maison D Orient Real Estate Consultancy Istanbul

Kiralik Veya Satilik Eski Antakya Evi Konak Antakya Com

Antik Kent Myrleia Oz Butik Konak Otel Boutique Hotels For Rent In Mudanya Bursa Turkey

Ijlwmjtrmznu0m

Leave a Reply