Antik Köy Kahvaltı

Antik kafe de kişi başı 35 tl ücretle sunulan köy. Antik köy de ayrıca düğün nişan ve sünnet törenleri şirket yemekleri hafta sonu piknikleri ve okul gezileri de düzenlenmektedir.

Kahvalti Sofrasi Picture Of Antik Koy Kusadasi Tripadvisor

Mekan kalici olarak kapanmiştir.

Antik köy kahvaltı. Antik köy kahvaltı given the covid 19 pandemic call ahead to verify hours and remember to practice social distancing see what your friends are saying about antik köy kahvaltı. Her şey hiç soğumadan ara ara ve sıcak sıcak servis ediliyor masanıza. Antik dekorasyonu ve nostaljik müziklerle sizi eskilere götüren köy kahvemizde yaz kış keyifli vakit geçirirerek aynı zamanda mekanımızı gezebilirsiniz.

Açık büfede kahvaltı hizmeti corona ile ilgili gerekli tedbirler alınarak verilmektedir. Kahvaltı bir harikaa cok lezzetli çam ağacı altında guzel bir kahvalti yapabileceginiz mükemmel bir mekann hekeki kaşarlı mantari yas ağustos 5 niye bu kadar düşük puan almış anlamadım gayet doyurucuydu kahvaltı zengin güzel manzara huzurlu orman manzarası salaş tabi ama o beklentiyle geliyorsunuz zaten. 13 30 arası sıcak soğuk 55 çeşit kahvaltı açık büfe kişibaşı 35 tl dir.

Istanbul da köy kahvaltısı yapılacak yerler ve fiyatlar listemizin beşincisi bazlama kahvaltı da ev yapımı reçelleri pişileri bazlaması acukası ve menemeni 10 numara. Antik köy restaurant yeşil ve denizi birlestiren manzarası ile gönlümüzü fethetti. şehrin gürültüsünden uzak huzurlu çam ağaçlarının altında salaş bir kahvaltıcı burası.

Bahçeşehir bölgesinde oturanlar için otantik bir ortamda gerçek bir köy kahvaltısı sunan antik kafe bahçeşehir de kahvaltı nerede yapılır sorusuna cevap oluyor. şehrin gürültüsünden uzakta olmasına rağmen bir o kadar da şehre yakın olan antikköy de doğal ve organik köy ürünlerinden oluşan açık büfe ile kahvaltı yapabilirsiniz. Eski eşyaları nostaljik bir şekilde dekorasyon amaçlı kullanan mekanın oldukça samimi ve enteresan bir ortamı var.

Antikköy de açık büfe kahvaltı 70 tl dir. Sığacık çamlık mevkiinde teos antik kenti yolu üzerinde çam ağaçlarının arasında mis gibi bir havada. Serpme kahvaltısına semaverde çay bazlama ekmek fırınlanmış kaşarlı mantar tulum ve beyaz peynir petekli bal kaymak tereyağ çeşitli reçeller zeytinler dahil.

Hafta sonları açık büfe hafta içi de bol çeşitli kahvaltı seçenekleri sizleri bekliyor. Burada ister duble kahvaltı isterseniz de köy kahvaltısı söyleyebilirsiniz köy kahvaltısının tek farkı çeşidin biraz daha az olmasıymış.

Antik Koy Kahvalti Evi 89 Tips From 4157 Visitors

Antikkoy Catalca Merkez Istanbul

Antikkoy Catalca Merkez Istanbul

Antikkoy Nerede Nasil Gidilir Kahvalti Hayvanat Bahcesi Istanbul

Catalca Antikkoy Tesisleri Gezimanya

Antikkoy Nerede Nasil Gidilir Ve Kahvalti Fiyatlari Catalca

Antik Koy Kusadasi Restoran Yorumlari Tripadvisor

Antikkoy Nerede Nasil Gidilir Ve Kahvalti Fiyatlari Catalca

Antikkoy Nerede Nasil Gidilir Ve Kahvalti Fiyatlari Catalca

Leave a Reply