Antik Köy çatalca Hayvanat Bahçesi

çatalca ya girmeden sağdaki subaşı yolunu takip ediyorsunuz. Tesiste hayvanat bahçesi bulunmakta birçok hayvan çeşidini görebilirsiniz.

Antikkoy Nerede Nasil Gidilir Ve Kahvalti Fiyatlari Catalca

çatalca antik köy gerçekten çok güzel.

Antik köy çatalca hayvanat bahçesi. Kanatlı hayvanat bahçesi gibi bir çok kuş türü var. Piknik ve et mangal çatalca da büyükçekmece gölü kenarında ve doktor çeşme mevkiinde yer alan tesislerimize hoşgeldiniz. At binme deneyimi de yaşayabilirsiniz.

Organik tavuk yumurtası. çok güzel bir yer hem hayvanat bahçesi hem alabalık tesisi hemde kendin pişir kendin ye yeşilliği ve havası süper ortam ve hizmette çok iyi. Antik dekorasyonu ve nostaljik müziklerle sizi eskilere götüren köy kahvemizde yaz kış keyifli vakit geçirirerek aynı zamanda mekanımızı gezebilirsiniz.

özellikle çocuklu aileler için her şey düşünülmüş. Halit ozdemir eylül 9 2013. Tavuskuşu tavuk horoz ördek kaz midilli koyun kuzu keçi gibi.

Yaklaşık 5 km sonra gökçeali köy ü girişindeki cevizlik sokak istikametinde. Bu gün ailece çatalca antik kent hayvanat bahçesindeyiz iyi seyirler. Istanbul un boğucu ve yorucu atmosferinden uzaklaşmak ve büyükçekmece gölü nün muhteşem manzarası eşliğinde piknik mangal ve çeşitli aktiviteler yapabileceğiniz antikköy için bir gününüzü ayırmanızı tavsiye ediyoruz.

Hafta sonu için nereye gitsem diye düşünüyorsanız bu yazımız tam size göre. Doğanın tüm renklerinin buluştuğu olağan dışı bir mekan olan antikköy e sizi bekliyor. 20 yıl önce hizmete açılan çatalca antikköy şehir stresinden uzaklaşmak isteyenlere.

Flamingo köyümüzüzden bir kareler. çatalca antikköy de mangal ve piknik yapabilir hayvanat bahçesini ziyaret edebilir hatta çocuklarınızı atlara veya midillilere bindirerek keyifli vakit geçirebilirsiniz. çatalca hayvanat bahçesi nerede haritaları çatalca ve çevresinde bulunan hayvanat bahçesi listesi iletişim bilgileri telefon numaraları konumu yorumları ve uydu görüntüsü toplam 3 sonuç.

Antik köy büyükçekmece çatalca yolu üzerinde. This video is unavailable. Antikköy çatalca genel bilgiler.

Büyükçekmece gölünün manzarası eşliğinde şehrin gürültüsünden uzakta köy kokusunu alabileceğiniz bir mekan. çatalca antikköy özellikle istanbulluların güzel havalarda tercih ettikleri hafta sonu uğrak mekânlarından biri.

Catalca Antikkoy Tesisleri Gezimanya

Catalca Da Yapilacaklar Listesi Ilceyi Tanimanizi Ve Tadini Cikarmanizi Saglayacak 12 Etkinlik

Antikkoy Catalca Da Bir Hafta Sonu Kacamagi Rotasi Istanbul Yolcu360

Antikkoy Nerede Nasil Gidilir Ve Kahvalti Fiyatlari Catalca

Antikkoy Nerede Nasil Gidilir Kahvalti Hayvanat Bahcesi Istanbul

Catalca Da Harika Bir Yer Antikkoy Video Gezentigiller

Antikkoy Istanbul Restoran Yorumlari Tripadvisor

Catalca Antikkoy Tesisleri Gezimanya

Antikkoy Nerede Nasil Gidilir Ve Kahvalti Fiyatlari Catalca

Leave a Reply