Antik Hotel Edirne Kent Oteli

Bu otel misafirlere ücretsiz kablosuz internet restoran ve bar oturma salonu sunuyor. Antik hotel için en iyi fiyat garantisi ile yerinizi şimdi ayırın ödemesini sonra yapın.

Antik Hotel Edirne Rezervasyon Otelz Com

Tesiste ikisi süit olmak üzere toplam 11 adet oda bulunmaktadır.

Antik hotel edirne kent oteli. Otel iletişim antik hotel edirne telefon numaraları faks e mail ve posta adresi gibi tüm iletişim bilgilerini ziyaretçilerine sunar. Ayrıca odalarda özel banyo tuvalet çay kahve makinesi saç kurutma makinesi 24 saat sıcak su havlu ve ütü. Antik hotel edirne fotoğraf galerisine göz at ve oteli detaylı incele.

Oda fiyatlarını ve resimlerini inceleyin. Antik hotel hakkındaki yorumlarını önerilerini ve varsa şikayetlerini paylaş sen de tatilcilere rehber ol. Sana uygun tarihler arasında odanı seç rezervasyon yap.

Tripadvisor ın interaktif haritasını kullanarak konuma ve yakındaki restoran ve gezilecek yer seçeneklerine göz atın. Tüm odalarda lcd televizyon ve minibar var. Konaklamanız için fiyatları karşılaştırın ve en iyi teklifi alın.

Yemek sırasında çoğunlukla canlı müzik çalınmaktadır. Hotel antik edirne merkezinde selimiye camii ne. Antik hotel istanbul ordu cad sekbanbasi sok.

Antik hotel hakkında tatilcilerin yorum öneri ve şikayetlerini otelpuan da incele. Antik hotel edirne hakkında tatilcilerin yorum öneri ve şikayetlerini otelpuan da incele. Antik hotel edirne hakkındaki yorumlarını önerilerini ve varsa şikayetlerini paylaş sen de tatilcilere rehber ol.

Antik hotel edirne edirne merkez de bulunmaktadır. Antik hotel edirne edirne. Tarafsız yorumları okuyun gerçek gezgin fotoğraflarına bakın.

Otel tüm yıl hizmet vermektedir. Antik hotel fırsatlarına bakın ücretsiz iptal seçeneği ile tamamen iade edilebilir fiyatlar dâhil. Sana uygun tarihler arasında odanı seç rezervasyon yap.

Otel iletişim bu sayfada antik hotel edirne 360 derece dışını görün 360 derece içini görün antik hotel edirne üç boyutlu görüntüsü. Antik hotel fotoğraf galerisine göz at ve oteli detaylı incele. Edirne antik otel odalarda standart olarak klima uydu tv ve ücretsiz wi fi hizmetlerini sunmaktadır.

Tourist information centre birkaç dakika mesafede. Otelin restoranı terasta bulunmakta ve geleneksel osmanlı yemekleri sunmaktadır. 6 beyazit 34130 fatih istanbul turkey phone p.

Odalarda mini bar buzdolabı ve küçük mutfak bulunmaktadır.

Antik Otel Kultur Portali

Antik Hotel Edirne Otel Bul

Ucuz Hotel Kent Otel Edirne Turkiye Tripadvisor

Otel Antik Hotel Edirne Edirne Trivago Com Tr

Antik Hotel Edirne Edirne Merkez Edirne Neredekal Com

Antik Hotel Edirne Prices Reviews Turkey Tripadvisor

Hotel Hotel Edirne Palace Edirne Trivago Com

Antik Hotel Edirne Tur Best Price Guarantee Lastminute Com Au

Antik Hotel Edirne Fotograflari Resimleri Otelcenneti Com

Leave a Reply