Antik Halı Yıkama

Antik halı yıkama 0312 384 0 384. Fabrikamız 2000 m fabrika alanı ve 1000 m kapalı alanı ile ankara nın en büyük halı yıkama fabrikasıdır.

Hakkimizda Ozantik Hali Yikama

Kadınlarımızın eski tip halılardan alıştığı elle yıkama yöntemi maalesef antik halıları mahveden en büyük sebeplerden biri.

Antik halı yıkama. El dokuma halı uzmanı. Yıllardır ankara da halı ve koltuk yıkama hizmeti veren firmamız evlerinizde veya iş yerleriniz de kullanmakta olduğunuz koltuk takımı köşe takımı oturma gurubu ve çek yatlarınızın profesyonel koltuk yıkama ekibimizin birinci sınıf ve hiçbir kimyasal ürün içermeyen koltuk yıkama şampuanları ve sanayi tipi olan endüstriyel yüksek vakumlu koltuk yıkama makinemiz. Antik halı yıkama 0312 341 0 888.

No 207 iskitler ankara. Piyasada bir çok otomatik halı yıkama makineleri vardır. Halınızın antika olduğuna karar verdiniz veya antika olduğu bir eksper tarafından tescillendi ise yıkama ve bakım işlemleri için karar verebilirsiniz.

Aklınızda ilk bulunması gereken husus halınızın yaşlı olduğudur. Antik halı modellerinin yıkaması oldukça zor ve zahmetli olduğundan dolayı fiyatı müşteri bütçesine göre biraz pahalı gelmektedir. Antik halı yıkama işleminde nelere dikkat edilmeli.

Antik halı yıkama ankara ankara turkey. Bildiğiniz gibi evlerimizde kullandığımız çamaşır makinelerinde bir sürü program bulunmaktadır. Antik halı yıkama fabrikası 1989 yılında kurulmuş olup el dokuma halı yıkama ve makina halısı yıkama konusunda uzman bir kuruluştur.

Otomatik halı yıkama makinelerinde ise farklı halılar için farklı programlar olmalıdır. This video is unavailable. Halı yıkama da otomatik halı yıkama makinesi.

Bayanların antik halı aldıktan sonra düştüğü bazı hatalar mevcut bu hataların yine büyük bir sebebi de negatif yanlarından biri olan aşırı hassasiyet diyebiliriz. Antik halı yıkama fiyatları. Skip navigation sign in.

Antik halı yıkama fabrikası 0312 341 0 888 0542 764 13 03. Antik halı yıkama fabrikası 1989 yılında ankara da kurulmuş olup el dokuma halı yıkama ve makina halısı yıkama konusunda uzman bir kuruluştur. Antik halı modelleri yıkaması oldukça zor olan halılar arasında yer aldığından dolayı halı yıkama fiyatında da değişiklik meydana gelmektedir.

Antik Hali Yikama 0312 341 0 888 0312 384 0 384

Hali Yikama Istanbul Hali Yikama Oz Antik Hali Yikama Youtube

Antik Hali Yikama Youtube

Antik Hali Yikama

Antik Hali Yikama Fabrikasi Hali Yikama Hizmet Sektoru Aksaray Aksaray

Antik Hali Yikama El Dokuma Nepal Step Ipek Ozel Leke Cikarma Hali Tamiri

Antik Hali Yikama Home Facebook

Oz Antik Hali Yikama Youtube

Oz Antik Hali Yikama Fabrikasi Home Facebook

Leave a Reply