Antik Halı Mersin

Seka antika antika halı içerisinde alım ve satım gerçekleştirdiği parçalar arasında antika halı nadide parçalardandır. Turizmde akdeniz bölgesi nde komşu şehir antalya ya göre ismi biraz daha az telaffuz edilse de mersin gezilecek yerler ile özellikle de antik kentleriyle şaşırtıyor insanı.

Antique Hali Home Facebook

Yüzyılda pirindu krallığı nın en eski başkenti kirşu nun limanı olan kelenderis uzun yıllar babil pers ve arap işgallerine uğramış.

Antik halı mersin. Yaklaşık on gün süren mersin seyahatimde şehrin ihtişamlı antik kentlerinden birçoğunu baharın uyandığı mevsimde görme şansına eriştim. Kok boyasi 45 yillik dokuma kilim. Antik halı yıkama fabrikası 0312 341 0 888 0542 764 13 03.

See 2 photos from 17 visitors to antique halı. Mersin antik kentler ve tarihi yerler. Antik halı yıkama 0312 341 0 888.

Antik halı modelleri de sevilen ve sıklıkla kullanılan modeller arasında yer alır. Mersin in aydıncık ilçesinde anamur a 52 silifke ye 80 km uzaklıkta yer alan kelenderis antik kenti kilikya nın en eski antik tanrılarından sandon tarafından kurulmuş bir kent. Fabrikamız 2000 m fabrika alanı ve 1000 m kapalı alanı ile ankara nın en büyük halı yıkama fabrikasıdır.

Sizler de eğer ki eskiye dair birçok kalıntıları. Halı satılık sahibinden. çok geniş bir kullanıcı kitlesi tarafından tercih edilen bir model olan antik halı çok sayıda evde kendine yer bulur.

Firmamız antika halı alanlar olarak geçmişe dair birçok eksi kalıntılar her zaman daha fazla değerleri kazanmaktadır ve bu anlamda da bu sistem üzerinde tutkusu yüksek olan birçok kişi mevcuttur. No 207 iskitler ankara. Mersin antika alım satım antika obje saat plak para kartpostal antika takı mücevher.

Bu ürünler evlerde tasarım farklılığı kalitesi ve şıklığı yaratır. Asırlık motifler dokuyucunun duygularını ve ruhunu yansıtır. Geleneksel yöntemler kullanılarak dokunan halılar geleceğe yazılmış birer mektuptur.

Antik halı yıkama fabrikası 1989 yılında ankara da kurulmuş olup el dokuma halı yıkama ve makina halısı yıkama konusunda uzman bir kuruluştur. 2 adet sifir ve 100 orjinal.

Mersin Antika Alanlar 0539 823 31 06 Icel Mersin Antika Esya Alan Yerler Posts Facebook

Mersin Antika Alanlar 0537 427 48 48 Eski Esya Hali Kilim Heybe

Antique Hali Home Facebook

Antique Hali Hali Alisveris Ve Perakende Mersin Mersin

Urun Antika Hali Eski Isparta Yun Hali Kilim Yolluk

Mersinde Antika Hali Takasyolu Com Da

Antique Hali Home Facebook

Mersin Bir Zamanlar Mersin Hali Eski Hal Fotograf Tarihi 28 Kasim 1985 Simdilerde Yerinde Akdeniz Belediyesi Binasi Var Tarih Fotograf Resimler

Mersin Eski Sebze Hali 38 Bl Yumuktepeyumuktepe

Leave a Reply