Antik Ekşi Sözlük Tema

Ekşisözlük ün antik olmayan alışılagelmiş teması. Ekşisözlük ün antik olmayan alışılagelmiş teması.

Yeniantik Eksi Sozluk Temasi Freestyler Ws

Raskolnikov2 31 03 13 20 47 58 1.

Antik ekşi sözlük tema. 0 98 sürümünde şükela modunu eski haline getirdik fatiherdem in katkısıyla gece modu menülerinin üzerine fare ile gelince değişen renk düzeltildi ouzman ın katkılarıyla birden fazla menüye eklenen sub etha linki problemi çözüldü son entry altındaki çizgi kaldırıldı açık ve koyu renk temalar için üst navigasyondaki link renkleri düzenlendi cevem. Alman pasaportu için isim değiştirir misin 96. For example dark facebook google.

Paragraflarca yazılan entrylerin altına göt korkusu ve bilgisizliğin sonucu olarak tanım. For example facebook hestia. Güncellemek isteyenler değişikliklerini bana gönderebilir ben de elbete atıfta bulunarak temayı güncellerim.

Ekşi sözlük de 2019 yılında ekşi sözlük te olan biten başlığında geride bıraktığımız yılda öne çıkan başlıkları rakamları ve kullanıcı özelinde genel bilgileri açıkladı 283 milyondan fazla ziyaretçi. Hatalı olan entrylerin silindiği hatasında ısrarcı olanların uçurulduğu o gerçek sözlük. Yeni yıla girerken birçok platform 2019 a dair verilerini açıklamaya başladı bile.

23 kasım 2020 covid 19 hasta sayısının 6713 olması 45. Ne zaman açsam sol framede hep aynı başlıklar var. Ekşi sözlük ün antik halini unutamayanlar için stylish teması.

Ekşi sözlük ikinci defa tasarımını değiştirince bu tema bütünüyle bozuldu arkadaşlar maalesef bu temayı güncellemeyeceğim. Her bir şey bugün cevapla. Ekşi tema antik olmayanından.

Ekşi sözlük yetişkin troll 23 kasım 2020 galatasaray kayserispor maçı 164. Hede hödüdür yazılmayan zamanlar geldi aklıma. Yeniantik ekşi sözlük temas.

Added by efekan çakır userstyles created. Ekşi sözlük ün kurulduğu ilk gününden bu yana yayında olan antik sayfa tasarımı yayından kaldırıldı. Yeni tema çok boktan.

2019 da toplam 283 milyonun üzerinde farklı kişi 5 5 milyarı aşkın. Ekşi sözlük ün antik halini unutamayanlar için stylish teması. 23 kasım 2020 bülent arınç ın istifa açıklaması 25.

Feb 28 2016 updated. Ekşi sözlük e yeni kabiliyetler kazandırarak kullanımını kolaylaştırmayı amaçlayan çeşitli temalar kullanabilmenizi ya da kendi zevkinize göre tema üretebilmenizi sağlayan eklenti. üst menüdeki butonuna basınca herhangi bir tarihin rasgele güzel.

Benden mi kaynaklanıyor yoksa sizde de var mı. çok uzun bir zaman sonra ilk defa girdim.

Eksi Sozluk Wikiwand

Eksi Normallestirici

Eksi Duyuru Laptop Ekranina Sigmayan Antik Esi Sozluk

Eksi Tema Antik Olmayanindan Userstyles Org

Eksi Sozluk Wikiwand

Eksi Tema Antik Olmayanindan Freestyler Ws

Eksi Duyuru Laptop Ekranina Sigmayan Antik Esi Sozluk

Eksi Sozluk Vikipedi

Eksi Modern Antik Obsolete Freestyler Ws

Leave a Reply