Antik Dolap Kulbu

Antik bakır renk desenli çekmece dolap mobilya kulbu olarak kullanılır. Evinizdeki dolap kulpları değiştiğinde mobilyanızın havasının da değiştiğini ve tıpkı yeni alınmış gibi göründüğünü fark edeceksiniz.

Fircalanmis Antik Ayakli Burgulu Orjinal Porselen Dolap Kulpu Fiyatlari Ve Ozellikleri

Verona çiçek desenli kulp 160mm krom.

Antik dolap kulbu. Bebek odası mobilyaları için bebek odası. Evlerde iş yerlerinde kullanılır ve hayatımızın en önemli ürünlerindendir. Kulp umut kulp antik eskitme mobilya dolap kulpları modelleri fiyatları çeşitleri tüm ürünlerde kredi kartına taksit seçeneği.

Mobilya kulp modelleri markaları fiyatları mobilya kategorisinde. Farklı renk ve tasarımları ile mobilya kulpları uygun fiyatlarla koçtaş ta. Iki vida arası 160mm dir.

Xiv louis döneminin en başarılı eserleri arasında kendine yer bulabilecek antika dolap özellikle nadir bulunan xiv louis dönemi koleksiyoncuları için incelenmesi gereken bir antikadır. 297 125 96 mm antik sarı porselen görünümlü kulp çekmece kulplar dolap kulpu kulpları toptan. Mobilya kulpları ile mobilyalarınızı tamir edin ya da yeniden tasarlayın.

Antika dolap kapakları açıldıktan sonra içinde 2 adet anahtarlı çekmece bulunmaktadır. 9 6 cm mobilya deliklerine uyumludur ürün porselen değildir kırılmaz minimum 100 adet. Eskitme kulplar modelleri eskitme kulplar özellikleri ve markaları en uygun fiyatları ile gittigidiyor da.

Dekoratif mobilya kulp gündelik hayatta karşımıza çıkmakta olan bu ürün çoğu yerde sıklıkla kullanılmaktadır. Orjinal dövme demirden yapılma anahtarları da bulunmaktadır. Sayısız tarzda ve çeşitli malzemelerden üretilen mobilya kulpları kullanıcıların ve müşterilerin zevklerine ve hazlarına dayalı olarak birçok.

Metax Kumru Kulp Antik Sari Cekmece Dolap Mobilya Kulpu Fiyatlari Ve Ozellikleri

Antik Mobilya Dolap Kulpu 96 Mm Mobilyamalzemecisi Com Da

Arvax Elit Antik Luks Mobilya Kulbu Dolap Cekmece Kulp Fiyati

Arwino 3 Adet Sarkac Dugme Kulp Tek Vidali Eskitme Antik Sari Cekmece Mobilya Dolap Kulpu Trendyol

Arvax Elit Antik Renk Luks Mobilya Kulbu Dolap Cekmece Kulp Fiyatlari Ve Ozellikleri

Arvax Antik Halka Mobilya Kulpu Dolap Cekmece Kulp Fiyati

Arvax Porselen 96 Mm Antik Mobilya Kulpu Dolap Mutfak Fiyati

Gold Dolap Kulp Antik Griff Metal 1697

Azm Sutun Antik Sari Kulp 128 Mm Dolap Mobilya Mutfak Fiyati

Leave a Reply