Antik Casablanca Otel Gölköy

Bodrum göltürkbükü antik casablanca otel yenilenmiş odaları ve iskelemizle 2013 yaz sezonuna açılmıştır sizi agırlamaktan kıvanç duyarız. Muğla göltürkbükü otelleri arasında yer alan casablanca antik hotel kredi kartına 9 taksit imkanı ile muhteşem bir tatil için seni bekliyor.

Casablanca Antik Hotel Etstur Com

Irtibat emine kaynar 05326137170bekir balcı 05324028057.

Antik casablanca otel gölköy. Tam bir terapi mekanı. Casablanca antik hotel bodrum türkbükü bölgesinde bulunmaktadır. Konaklamanız için fiyatları karşılaştırın ve en iyi teklifi alın.

Tarafsız yorumları okuyun gerçek gezgin fotoğraflarına bakın. Antik casablanca hotel göltürkbükü mevkiinde denize sıfır konumda kendine ait platform iskelesi bulunan 15 odalı bir otel olarak misafirlerini ağırlamaktadır. Fırsat buldukça her yıl tekrar gidiyorum.

Tesis içerisinde bulunan araç kiralama hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Tripadvisor ın interaktif haritasını kullanarak konuma ve yakındaki restoran ve gezilecek yer seçeneklerine göz atın. See 8 traveler reviews 12 candid photos and great deals for casablanca antik hotel ranked 29 of 40 b bs inns in turkey and rated 2 5 of 5 at tripadvisor.

En son gidişimizde geçen yıl. Otelin kendine ait iskelesi vardır. Tesis oda kahvaltı konseptinde hizmet vermektedir.

Casablanca antik hotel otelinde mi konaklamak istiyorsun. Casablanca antik hotel göltürkbükü. Casablanca antik hotel turkey.

Otelde 24 saat resepsiyon çamaşır yıkama hizmeti oda temizliği ücretsiz özel otopark özel sigara içme alanı özel bir kasa mevcuttur. O zaman adı antik otel di. Doğası hiç bozulmamış sessiz insan ruhunu dinlendiren halini muhafaza ediyor.

Casablanca antik hotel denize sıfır konumuyla dikkat çekmektedir. Otel sahibi tarafından hazırlanan yemekler misafirlerin. Klima banyo wc tv fön makinesi eşya dolabı çalışma masası uydu yayını ve 24 saat sıcak su internet bağlantısı mevcuttur.

Oteli hemen incele sana en uygun odayı seç ve kolayca rezervasyon yap. Ben antik casablanca otel e ilk kez 1996 yılında gitmiştim. Casablanca antik hotel türkbükü şehrinin plaj bölgesinde klimalı odalar ile hizmet vermektedir.

Tesis 20 odadan oluşmaktadır.

Casablanca Antik Hotel Turkbuku Turkiye 1099 Tl Uzere Bookeder

Casablanca Antik Hotel Bodrum Hotels Com

Casablanca Antik Hotel Turkbuku Turkey Rates From 146

Casablanca Antik Hotel Turkbuku Turkey Rates From 146

Casablanca Antik Hotel Golturkbuku

Casablanca Antik Hotel

Casablanca Antik Hotel Turkbuku Turkey Rates From 146

Casablanca Antik Hotel Turkbuku Turkey Rates From 146

Casablanca Antik Hotel Etstur Com

Leave a Reply