Antik Cam Evi Antakya

Antik cam evi antik cam müzesi kurtuluş cad. Camın ilk üretim merkezlerinden biri olan ve ilk sabit cam.

Antik Cam Evi Muzesi Go Hatay Hatay Otelleri Hatay Gezilecek Yerler

Antakyada ilk sabit cam atölyesi asaf asfuroğlu öncülüğünde kurulmuştur.

Antik cam evi antakya. Antik cam evi antakya hatay. Asfuroğlu antik cam evi. 0 326 212 44 59 e posta.

şadi asfuroğlu üfleme antik cam ve rölyef cam üreticisi 1962 antakya doğumlu olan şadi asfuroğlu ilk ve orta öğreniminden sonra antakya lisesi nden 1979 yılında mezun oldu. Asfuroğlu antik cam evi. Asfuroğlu antik cam evi adresi.

Camın ilk keşfedildiği yerlerden birisi antakya civarıdır. 90 326 212 27 26 şadi asfuroğlu 90 533 775 33 62 tel. Cam ve ayna telefonu.

Kurtuluş cd kubilay sk habip cikmazi no 22 hatay antakya sektörü. Antakya camları müzesi antik cam atölyesi ve yöresel kültürel hediyelik ürün satış merkezi haline getirdiğimiz bu tarihi evde gelen tarih ve cam dostu konuklarımız dinlenip çayımız ve türk kahvemizi içebiliyorlar. 0 326 214 52 44 tel.

Antakya da ilk sabit cam atölyesi asaf asfuroğlu öncülüğünde kurulmuştur. Binlerce yıl antakya civarında gezgin cam atölyeleri cam objeler üretmişlerdir. Habib çıkmazı no 22 antakya hatay türkiye antik cam evi.

Antik cam evi kum soda ve kirecin birleşmesiyle ortaya çıkan bir sanat cam sanatı camın ilk keşfedildiği yerlerden birisi antakya civarıdır. 1996 yılından beri t c kültür ve turizm bakanlığı dösim mağazalarında satılan ürünlerimizi artık antik cam evi mize gelen misafirlerimizin beğenisine sunuyoruz. Dünyanın ilk camları nı ve cam sanatı nı tarih çerçevesinde antik cam evi nde değerlendirdik.

Camın ilk keşfedildiği yerlerden birisi antakya civarıdır. Binlerce yıl antakya civarında gezgin cam atölyeleri cam objeler üretmişlerdir. Ilk olarak istanbul devlet güzel sanatlar akademisi mimarlık fakültesinde bir sene okuduktan sonra marmara üniversitesi diş hekimliği fakültesi ne devam ederek 1987 yılında okulu bitirdi.

Antakya camları müzesi antik cam atölyesi ve yöresel kültürel hediyelik ürün satış merkezi haline getirdiğimiz bu tarihi evde gelen tarih ve cam dostu. 0 531 288 26. Camın ilk keşfedildiği yerlerden birisi de antakya civarıdır.

Hakkimizda Antik Cam Evi

Antik Cam Evi

Antakyada Cam Muzesi Acildi

Hakkimizda Antik Cam Evi

Antik Cam Evi Muzesi Go Hatay Hatay Otelleri Hatay Gezilecek Yerler

Antik Cam Evi Hatay Cam Muzesi Hatay Rehberi

Nefesi Ile Cama Hayat Veren Usta Dis Hekimi Sadi Asfuroglu Antakya Gazetesi Antakya Nin Tarafsiz Haber Portali

Antik Cam Evi Muzesi Go Hatay Hatay Otelleri Hatay Gezilecek Yerler

Ufleme Antik Cam Sanatciligini Yakindan Inceledi

Leave a Reply