Antik Beyazıt Otel Oda ücreti

Bu özellikleriyle antik beyazıt oteli hatay ın ilk ve tek tarihi oteli olarak antakya ya gelen yerli ve yabancı turistlere antakya tarihini yaşatmayı amaçlamaktadır. 5 fotoğrafı görüntüle ve 77 yorumu oku.

Antik Beyazit Hotel Entrance Antakya Antik Beyazit Otel Antakya Resmi Tripadvisor

Oteli hemen incele sana en uygun odayı seç ve kolayca rezervasyon yap.

Antik beyazıt otel oda ücreti. Antik beyazıt hotel için en iyi fiyat garantisi ile yerinizi şimdi ayırın ödemesini sonra yapın. Tüm odalarda lcd televizyon ve kaliteli yatak takımı var. Bu otel misafirlere ücretsiz kahvaltı ücretsiz kablosuz internet ve 2 restoran.

Antik hotel istanbul ordu cad sekbanbasi sok. Oda fiyatlarını ve resimlerini inceleyin. şehrin merkezi bir noktasında bulunan tesis otantik dokusu ile dikkat çekiyor.

Oda fiyatlarını ve resimlerini inceleyin. Konforlu bir konaklama deneyimi sunan tesiste ev yapımı ürünlerle dolu güzel bir kahvaltı sunuluyor. 6 beyazit 34130 fatih istanbul turkey phone p.

Sizi de bu tarihi konakta geceleme keyfine bekliyoruz. üç tek kişilik yatak avlu manzaralı oturma alanı oda ve banyoda telefon kablosuz internet ücretsiz düz ekran tv uydu tv kanalları minibar. Otel fiyatlarını karşılaştır ve antik beyazıt antakya oda kahvalti için en ucuz fiyatı bul.

Beyazit palace hotel fırsatlarına bakın ücretsiz iptal seçeneği ile tamamen iade edilebilir fiyatlar dâhil. Antik beyazıt otel otelinde mi konaklamak istiyorsun. Antik beyazıt hotel hatay ın ilk tarihi oteli olarak biliniyor.

Antik hotel istanbul ordu cad sekbanbasi sok. Kapalı çarşı birkaç dakika mesafede. 27 oda ve 60 yatak kapasitesi ile hizmet veren otelimiz aynı zamanda barının sıcak ortamıyla müşterilerine en kaliteli hizmeti vermeyi hedeflemiştir.

Oda fiyatlarından tesis konumuna. Antik hotel beyazıt için en iyi fiyat garantisi ile yerinizi şimdi ayırın ödemesini sonra yapın. Hatay antakya otelleri arasında yer alan antik beyazıt otel kredi kartına 9 taksit imkanı ile muhteşem bir tatil için seni bekliyor.

6 beyazit 34130 fatih istanbul türkiye phone p.

Antik Beyazit Otel Antakya Turkiye Otel Yorumlari Ve Fiyat Karsilastirmasi Tripadvisor

Antik Beyazit Otel Etstur Com

Antik Beyazit Otel Etstur Com

Antik Beyazit Otel Etstur Com

Otel Antik Beyazit Antakya Trivago Com Tr

Zimmer Antik Beyazit Otel Antakya Resmi Tripadvisor

Antik Beyazit Otel Etstur Com

Antik Beyazit Otel Etstur Com

Antik Beyazit Otel Etstur Com

Leave a Reply