Antik Beyazıt Hatay

The venue comprises 27 modern rooms. Antik beyazit antik beyazit is located next door to st.

Antik Beyazit Otel Hotels Hukumet Cad No 4 Hatay Turkey Phone Number Yelp

Konaklamanız için fiyatları karşılaştırın ve en iyi teklifi alın.

Antik beyazıt hatay. Antik beyazit hotel hotel hatay turkey deals info prices amenities house rules guest reviews 3. But don t worry you can find tons of other nearby properties right here. Antik beyazit offering bureau de change a storage room and a safe deposit box antik beyazit hotel is set close to hatay tibbi ve aromatik bitkiler muzesi.

Tarafsız yorumları okuyun gerçek gezgin fotoğraflarına bakın. Hotel antik beyazit hotel. Peter orthodox church and features airport transfer 24 hour front desk assistance and newspaper service for guests convenience.

See 56 traveler reviews 25 candid photos and great deals for antik beyazit hotel ranked 19 of 30 hotels in antakya and rated 3 5 of 5 at tripadvisor. Otel iç ve dış mimari olarak antik ve tarihi çizgilerle dekore edilmiş ve bu çizgiler günümüze kadar korunmuştur. Tripadvisor ın interaktif haritasını kullanarak konuma ve yakındaki restoran ve gezilecek yer seçeneklerine göz atın.

Antik beyazıt otel antakya. Bu özellikleriyle antik beyazıt oteli hatay ın ilk ve tek tarihi oteli olarak antakya ya gelen yerli ve yabancı turistlere antakya tarihini yaşatmayı amaçlamaktadır. Hatay ın ilk ve tek antik oteli olan antik beyazıt otel 1903 yılında konak olarak ve 1940 1975 arasında ise adliye sarayı olarak kullanılmıştır antik mimarisi lobideki kocaman avizesi el yapımı antik halıları minibar ve tv ler odaya ayrı bir hava ve ihtişam katmıştır yıllar önce süregelen antik görünüm hala bu otelimizde devam etmektedir otelin önünde halka açık.

Bekijk 55 beoordelingen 25 foto s en aanbiedingen voor antik beyazit hotel gewaardeerd als nr 18 van 30 hotels in antakya en geclassificeerd als 3 5 van 5 bij tripadvisor. This property isn t taking reservations on our site right now. Book antik beyazit hotel antakya on tripadvisor.

Antik beyazit hotel antakya. Antik beyazıt hotel 1903 yılında konak olarak inşa edilmiş bir binanın restore edilerek turizme kazandırılması ile hizmete başlayan antik beyazıt hotel hatay ın ilk tarihi otelidir. 3 katlı konak 27 odasıyla 60 yatak kapasitesine sahiptir.

Antik Beyazit Hotel Picture Of Antik Beyazit Hotel Antakya Tripadvisor

Antik Beyazit Hotel Hatay Antakya Otelleri Hatay Dostur

Antik Beyazit Otel Hatay Antakya Oteldenal Com

Antik Beyazit Otel Telefon Numaralari Ve Iletisim Bilgileri

Turkei Provinz Hatay Antakya Hukumet Caddesi Antik Beyazit Hotel Stock Photo Alamy

Antik Beyazit Hotel Hatay Hatay Province Turkey 20 Guest Reviews Book Hotel Antik Beyazit Hotel

Turkei Provinz Hatay Antakya Hukumet Caddesi Antik Beyazit Hotel Stock Photo Alamy

Antik Beyazit Otel Antakya Turkiye Otel Yorumlari Ve Fiyat Karsilastirmasi Tripadvisor

Antik Beyazit Hotel Entrance Antakya Picture Of Antik Beyazit Hotel Antakya Tripadvisor

Leave a Reply