Antik Ayna Nasıl Yapılır

Aynaların ayarlanmasında gerekli hassasiyeti göstermezsek eğer sağdan soldan ve arkadan gelebilecek tehlikeleri önceden farkedemez ve önlem alamayız. Ayna ışığın 100 e yakın bir kısmını düzgün olarak yansıtan cilalı yüzeydir.

Tamamen Ahsap El Oyma Ayna Aynalar Antika Ahsap Eskitme Ahsap

Metal yüzeylerin parlatılmasıyla ilk ayna elde edilmiştir.

Antik ayna nasıl yapılır. Ayna yapma spreyi ile bir dakikada ayna yapımı iyi seyirler. Ayna eskitilerek sanki 70 80 sene önce yapılmış ama çok temiz kalmış havası verildi. 1 cam fabrikasından gelen büyük cam tabakalar bir taşıma düzeneğinin üzerine konulur.

Yüzyılda venedikliler işlenmemiş cam aynalar yapmayı başardı. Ayna varak yaldız aşağıdaki resimlerde aynanın eskitme işlemi uygulanmış ve antika görünümü verilmiş son durumu görülebilir. Polyester çerçeveye ebruli varak uygulayarak ayna yaptık.

Ayna nasıl yapılır sorusundan önce aynanın nasıl bulunduğunu inceleyelim. Cam makine yardımıyla zımparayla ovulur ve suyla durulanır. Daha sonra ise cam levhaların bir yüzeyi cıva amalgamları ile kaplanarak ayna elde edilmiştir.

Sizde eski eşyalarınızı atmayın yenileyin. Stiffy pouring ayna effect eskitme rölyef çalışması nasıl yapılır duration. 19 yüzyılda ise günümüzde kullandığımız gümüş astarlı aynalar kullanılmaya başladı.

Günümüzde ise genellikle camlevhaların bir yüzü ince bir gümüş tabakası ile sırlanarak elde edilir. Tek oda boyama seti. Tarihi gizemli antik ayna yapimi diy antique.

Ilk ayna metal parçaların parlatılmasıyla oluşturulduğu gibi 14. Evimizde kullanmadığımız cam vazomuzu ayna efekti ile eskiterek daha modern bir görünüm ile saksı haline getirdik.

Yorsan Antik Ayna Yapi Katalogu

Pencere Aynalar Eskitme Ahsap Resim Cerceveleri

Eskitme Ayna Cerceve Yapimi Youtube

Ozel Antik Aynalar Ayna Tasarimi Ali Yikin Venedik Tarzi Ayna

Cam Ustu Antik Ayna Youtube

Antik Ayna Antika Ayna Aynalar Antika

Video Antik Gorunumlu Eskitme Ayna 10marifet Org Da

Antik Eskitme Ayna Ayna Denizi

Eskitme El Emegi Antik Ayna Piri Reis Haritasi Fiyatlari Ve Ozellikleri

Leave a Reply