Antik Atena Baykuş Parası

Erikhthonios büyüdüğünde athena kültünü yaydığı atina ya kral olur. Atina şehrinin kurucusu ve koruyucusu olarak tanrıça athena nın oynadığı ayrı bir rol vardır.

Yunan Athena Antik Baykus Paralari Gumus Kaplama Sikke Antik Hayvan Baykus Eski Kopya Paralari Halka El Sanatlari Sahte Metal Paralar Aliexpress

Kayıtlı kullanıc ı.

Antik atena baykuş parası. Antik sikke sorular. Define baykuş sikke 6 000 000 define krali. Unsubscribe from define krali.

Antik para ve değerleri. Bu baykuşlu antik para 467 ile 465 yollarına ait 41 gram ağırlığında değerli bir yunan sikkesidir sikkenin yüzünde kask miğfer ve küpe takan athena bulunmaktadır paranın arka yüzünde ise bir baykuş ve zeytin dalı bulunur çok prestijli az bulunan yunan sikkelerinden biridir sikke üzerinde küçük bir parça kopmuş ve sikke çok az. Yunan athena antik baykuş paraları gümüş kaplama sikke antik hayvan baykuş eski kopya paraları halka el sanatları 0 0 mağaza.

ücretsiz kargo ve geniş seçenek. Yunan baykuş athena parası ve dahas. Baykuşun yanında αθε yazısı yer alır.

Antik para ve değerleri fiyatları dönemleri her türlü. Siparişlerde yeni kullanıcı kuponu us 4 00. Antik atina yunan altın drahmi atena yunanistan baykuş drachma altın kaplama fotokopi sikkeler cazip fiyatlı çin menşeli ürünler.

15 bin beğeni gelirse doğu da tuzakli yere gidip define ariyacağiz. Değerli antik para kataloğu. 5 312 beğenme 245 kişi bunun hakkında konuşuyor.

çok temiz görünüyor özellikle taç o kadar temiz olamazdı diye düşünüyorum tabi sahte konusunu anlamam sadece fikir yurutuyorum buluntu bu kadar temiz olamaz özel koruması falan yoksa birde bizim elimizde nasıl paralar cesitliyse 5 10 50 kuruş gibi onlardada çeşitlilik olurdu bence hepsi aynı tornadan çıkmış gibi tabi bu benim fikrim tecrübeli ustalar yorumlarını. Slm bende bitane athena parası var çocukken bulmuştum bunun ederi ne kadar ve nasıl satılır r. Antik sikkeler antik paralar.

Us 6 80 9 90. Antik para ve değerleri 1 antik yunan meşhur parası ön yüzünde athena arka yüzünde ise baykuş bulunur. Ar tetradrahma 17 2 gr.

Selamınaleyküm kanala mutlaka abone olup bildirimleri açmayı unutmayın dikkat. Detayları satın al. Antik greek paraları ancient greek coins duration.

Athena nın kutsal hayvanı olan baykuş atina parasının tipik bir görsel imgesidir.

Atina Antik Yunan Gumus Baykus Antik Para Ve Degerleri Facebook

Baykuslu Paralar Ve Fiyatlari Antik Yunan Paralari

Elbistan Da Antik Yunan Donemine Ait 10 Adet Sikke Ele Gecirildi

Athena Baykuslu Tarihi Paralar Ve Muzayede Degerleri Attica Athens Ancient Owl Coins And Prices Youtube

Antik Yunan Paralari Tarihi

Atina Antik Yunan Gumus Baykus Antik Para Ve Degerleri Facebook

Antik Yunan Gumus Sikke Baykus Sikke Avrupa Yunan Sikke Koleksiyonu Online Alisveris Sitesi Joom Da Ucuza Alisveris Yapin

Athena Sikkeleri Antik Sikkeler Antik Paralar

Milyon Dolarlik Nadir Sikkeler

Leave a Reply