Antalya Olympos Antik Kenti Arası Kaç Km

Antalya kumluca karayolu üstünden iki girişi vardır. Antalya ile akseki km yakıt hesaplama.

Olimpos Gezi Rehberi Gezimanya

Yani şimdi yola çıkarsanız saat varış saatiniz 16 25 olacaktır.

Antalya olympos antik kenti arası kaç km. Antalya olimpos ile konyaaltı arası 88 km dir. Km kuzeyinde bulunan torosların uzantısı 2375 m. Antalya demre kaç km.

Dizel bir araç bu mesafede ortalama 2 48 lt benzinli bir araç ise 3 6 lt yakıt tüketir. Yolculuk süresi arabanız ile yaklaşık 2 saat 50 dakika sürecektir. Kaş antalya ile myra antik kenti demre arası 45 km.

Yüksekliğe sahip tahtalı dağı ndan alır. Antalya nın kemer ilçesine bağlı olimpos beydağları milli parkı içinde yer alan likya yolu ve yanar taş ile komşu olan olimpos zengin tarihi ve doğal güzellikleri ile turizmin geliştiği yörelerden. Uzaklıkta olan aspendos ve perge arasında yüksekçe bir tepe üzerinde kurulmuş yerleşim yeridir.

Antalya ile demre km yakıt hesaplama. 15 nisan 2 ekim döneminde 08 30 19 00 3 ekim 14 nisan döneminde ise 08 30 17 30 saatleri arasında ziyarete açık. Antalya ile akseki arası kaç saat sürer sorusunun yanıtı ise.

Antalya ile demre arası kaç saat sürer sorusunun yanıtı ise. Antalya ile akseki arası kaç km yaklaşık olarak toplam 152 kilometre mesafededir. Geri olympos antik kenti olimpos olympos antik kenti antalya nın batısında kumluca ilçesi sınırları içerisinde yer alan önemli liman kentidir.

Antalya lara ile antalya olimpos arası 17 km dir. Güzergah bilgisini arkadaki haritadan görebileceğiniz gibi konyaaltı ulaşımı için detaylı bilgiye yol tarifi ne tıklayarak da ulaşabilirsiniz. Antalya ile demre arası kaç km yaklaşık olarak toplam 140 kilometre mesafededir.

Bu mesafe arabayla yaklaşık olarak 44 dakika sürecektir. Antalya şehir merkezi ile olimpos plajı arası yaklaşık 80 kilometre olimpos antik kenti ise 84 km olup özel araçla bu yol ortalama 1 saat 30 dakika da alınabilmektedir. Antalya elmalı kaç km.

Yolculuk süresi arabanız ile yaklaşık 2 saat 36 dakika sürecektir. Yani şimdi yola çıkarsanız saat varış saatiniz 03 13 olacaktır. Antalya serik ilçesine 15 km.

Antalya ile elmalı arası yolculuk süresi arabanız ile yaklaşık 2 saat 5 dakika sürecektir. Olympos antik kenti ve olimpos plajı nın olduğu olimpos ören yeri kültür ve turizm bakanlığı nın denetiminde. Olimpos ören yeri kumluca antalya.

Antalya olimpos konyaaltı arası mesafe süre olarak yaklaşık 1 saat 32 dakika sürecektir. Antalya lara antalya olimpos arası mesafe süre olarak yaklaşık 30 dakika sürecektir. Güzergah bilgisini arkadaki haritadan görebileceğiniz gibi antalya olimpos ulaşımı için detaylı bilgiye yol tarifi ne tıklayarak da ulaşabilirsiniz.

Uçak ile seyahat etmeyi planlıyorsanız 32 km olan yolculuğu yaklaşık olarak 32 dakika sürede tamamlayabilirsiniz. Antalya ile elmalı km yakıt hesaplama. Yani şimdi yola çıkarsanız saat varış saatiniz 04 32 olacaktır.

Antalya ile elmalı arası kaç saat sürer sorusunun yanıtı ise. Olimpos antik kenti olympos kesin kuruluş tarihi bilinmemekle birlikte i ö 167 168 yıllarında basılan likya birlik sikkelerinde adı geçen olympos. Antalya akseki kaç km.

Antalya ile elmalı arası kaç km yaklaşık olarak toplam 116 kilometre mesafededir.

Adrasan Olimpos Antalya Arasi Mesafe Adrasan Olimpos Antalya Yol Haritasi Adrasan Olimpos Antalya Kac Saat Kac Km

Antalya Dan Olimpos A Ulasim Bilmeniz Gerekenler Garentaday

Olimpos Gezilecek Yerler Olimpos Agac Evleri Ve Plaji

Antalya Olimpos Arasi Kac Saat Onikibilgi Com

Olimpos Antalya Tatil Ana

Olimpos Ve Cirali Ya Gidenler Allah A Emanet

Phaselis Faselis Antik Kenti Antalya Civarinda Gezilecek Yerler Antalya Da Tarihi Yerler

Olimpos Cirali Adrasan Da Ne Yapilir Nasil Gidilir Garentaday

Olimpos Agac Evler Gezilecek Yerler Antalya Biz Evde Yokuz

Leave a Reply