Antakya Antik Tiyatro

Antalya nın kaş ilçesinde chp li kaş belediye meclisi üyesi meral çiyan şenerdi nin öncülüğünde ve belediyenin destekleri ile kurulan kaş sanat tiyatrosu ilk oyununu kaş antiphellos antik tiyatro da sahneledi. Ilk oyun antik tiyatroda.

Tarihi Aspendos Tiyatrosu Antalya Antik Kentleri

Side de tarihi alanları gezdik.

Antakya antik tiyatro. Ziyaret gün ve saat kısıtlaması yoktur. Aspendos antalya ilinin serik ilçesinde bulunan belkıs köyünde yer alan anfi tiyatrosuyla meşhur bir antik kenttir. Biletix eglenceye giris biletiniz.

Antiphellos antik kenti ziyaret saatleri. 436 likes 2 950 were here. Bulunduğu ilçeden dolayı ve görkemli yapısından dolayı kaş antik tiyatrosu olarak da anılan bu.

çagri merkezimiz 0850 755 55 55. Antik tiyatronun içinden de görüntüler aldık. Bir ömür ki hasrete redif emre aydin antakya 23 nisan 2020 defne şiir resim beste yüksek sadakat konseri antakya medeniyetler korosu konseri ahmet aslan konseri güneyli bayan rubato konseri antakya suat suna antakya konseri suat suna antakya konseri hüsnü arkan konseri simge sibel bilgiç yılbaşı konseri göksel konseri antakya böyle buyurdu zerdüşt sineklerin tanrisi selami.

Cilt antalya il kültür ve turizm müdürlüğü 2012 antalya gezilecek yerler. özellikle antik tiyatrosu günümüze kadar sağlam gelmeyi başaran kalıntıların başında gelir. Aspendos tiyatrosu hakkında bilgi.

Sonraki videomuzda antalya falez park ve. Amfi tiyatro sumerler antakya hatay. Biletinizi tek tusla tek telefonla ve tek adimla alabilirsiniz.

Her gün ziyaret edilebilir. Antiphellos dünden bugüne antalya ii. Antalya da bulunan 7 antik tiyatro galeri 27 mart 2020.

şehir bölgenin en büyük nehirlerinden köprüçay antik eurymedon yakınlarındaki tepe düzlüğünde kurulmuştur. Aspendos serik ilçesinin 8 kilometre doğusunda köprüçayı nın dağlık bölgesinden düzlüğe ulaştığı yerde m ö. Videonun sonuna doğru.

Yüzyılda akalar tarafından kurulmuş ve antik devrin mamur zengin kentlerinden biridir. Antalya alanya karayolunun 44 üncü kilometresinden kuzeye dönen yolun 2 nci kilometresinde yer alan aspendos sadece anadolu nun değil tüm akdeniz dünyasının en iyi korunagelmiş roma dönemi tiyatrosuna sahip olmasıyla ünlüdür. 1 4b okunma payla ş.

Kaş antik tiyatrosu antalya nın kaş ilçesinde bulunan ve köklü bir tarihe sahip olan antiphellos antik kenti önemli kalıntılarıyla en çok ziyaret gören kentler arasındadır.

Defne Diyari Antakya Da Bir Antik Kent Daphne Indigo Dergisi

Aspendos Antik Tiyatrosu Travel Guidebook Must Visit Attractions In Antalya Aspendos Antik Tiyatrosu Nearby Recommendation Trip Com

Kas Antik Tiyatrosu Gurm Me

Bir Tarafta Stratonikeia Antik Kenti Antakya Gazetesi Antakya Nin Tarafsiz Haber Portali

Milet Vikipedi

Antalya Da Mutlaka Gitmeniz Gereken 7 Antik Kent Antalya Cityzone

Kadim Cografyanin Antakya Gazetesi Antakya Nin Tarafsiz Haber Portali

Antik Hipodrom Ortaya Cikariliyor Antakya Com

Aspendos Vikipedi

Leave a Reply