Anemurium Antik Kentine Nasıl Gidilir

Otobüsle gidecekler perge antik kenti ne gitmek için ilk önce antalya nın aksu ilçesine gitmeniz gerekiyor. Anemurium antik kenti nerede.

Anemurium Vikipedi

Efes antik kenti giriş ücreti ne kadar.

Anemurium antik kentine nasıl gidilir. Aşağıdaki toplu taşıma hatlarının metropolis antik kent yakınından geçen güzergahları var. Antik kent için harita ve ulaşım alternatiflerine konum bilgisi kısmından. Muğla ilinin ortaca ilçesinde bulunmaktadır.

Anamur gazipaşa kara yolunun 4. Anemurium antik kenti nasıl gidilir hakkında iletişim bilgisini adres bilgisini nerede olduğunu ve nasıl gidileceğini öğrenebilirsiniz. Perge antik kentine nasıl gidilir.

Uzunluğunda bulunan konya hatunsaray asfalt yolundan güneydoğu yönüne doğru dönülmekte ve 15 km lik gökyurt asfalt yolu takip edilmektedir. Torbali konumundaki en çok ziyaret edilen yerlerden metropolis antik kent konumuna toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz. Antik kente yılda 2 kez müze kart ile ücretsiz giriş yapabilirsiniz.

Tlos antik kentine nasıl gidilir. Ortaca ve köyceğiz ilçelerini birbirinden ayıran dalyan kanalları ve alagöl kıyısındaki çandır mahallesi nde bulunan antik kentin kaya mezarları. Antalya merkezden aksu ilçesine ac03 numaralı otobüslere binerek gidebilirsiniz.

Ne nerede. Türkiye nin en güzel plajlarından biri olarak bilinen patara plajı ve likya nın en eski şehirlerinden olan patara antik kenti merak konusu oldu. Ortalama 1 saatte gidiyor.

Havalimanı ile antik kent arasında herhangi bir toplu ulaşım aracı yok. Efes antik kenti 2020 yılı giriş ücreti 100 tl dir. Dara antik kentine nasıl gidilir dara antik kenti ne en yakın havalimanı mardin de.

Patara antik kentine nasıl gidilir. Antik kent içerisinde bulunan yamaç evler i görmek istiyorsanız girişinde bulunan gişeden ayrı bir bilet almanız gerekmektedir. Seyyahlar bu yazımızda sizlere kounos antik kenti ve kaunos kaya mezarları nerede nasıl gidilir.

Konya ilinde yer alan kilistra antik kentine 34 km. Seydikemer ilçesine 15 km uzaklıkta muğla iline 160 km uzaklıkta fethiye ilçesine 42 km uzaklıkta dalama ilçesine 66 km uzaklıktadır tlos antik kenti ne en yakın havaalanı dalaman havalimanıdır. Kilometresinden sonra deniz tarafındaki 2 kilometrelik yoldan giderek antik kente ulaşabilirsiniz.

Menemen tepeköy selçuk tepeköy. Muğla ilinin seydikemer ilçesinde bulunmaktadır. Anemurium antik kenti nasıl gidilir.

Havalimanı antik kente 40 km mesafede. Kilistra antik kentine nasıl gidilir. Anemurium antik kenti mersin ilinin anamur ilçesine bağlı ören beldesinde yer almaktadır.

Kounos antik kenti ve kaunos kaya mezarları nerede. Efes antik kenti sık sorulan sorular. Mardin havalimanına istanbul izmir ve ankara dan direkt uçak seferleri düzenleniyor.

Anemurium Antik Kenti Ne Nerede

Anemurium Antik Kenti Nerede Nasil Gidilir Mersin De Gezilecek Yerler

Anemurium Antik Kenti Antalya Gezi Rehberi

Anemurium Antik Kenti Turistik Yerler Ortakoy Mah Anamur Mersin Turkiye Yandex Haritalar

Anemurium Antik Kenti Kultur Portali

Anemurium Antik Kenti Nerede Nasil Gidilir Gezilecek Yerler

Anemurium Antik Kenti Nerede Nasil Gidilir Mersin De Gezilecek Yerler

Anemurium Antik Kenti Antalya Gezi Rehberi

Anemurium Antik Kenti Ne Nerede

Leave a Reply