Androna Antik Kenti Surişye

Stratonikeia antik kentinde sürpriz opera konseri 10 ekim 2016 20 40 arkeolojik haber epos7 derneği nin stratonikeia antik kentine gerçekleştirdiği ziyaret sırasında kazı ekibiyle birlikte çalışma yapan bir grup opera sanatçısı mini konser verdi. Heyetin stratonikeia antik kenti ne geliş görüntüleri heyetin antik kentteki incelemelerinden görüntüler opera konserinden görüntüler epos7 yönetim kurulu başkanı zafer kozanoğlu nun açıklamaları prof.

Teos Antik Kenti Sigacik Villa Teos Konuk Evi

Görüntüleri heyetin antik kentteki incelemelerinden görüntüler opera konserinden görüntüler epos7 yönetim kurulu ba scedil kan imath.

Androna antik kenti surişye. Epos7 derne gbreve i nin stratonikeia antik kentine gerçekle. 0532 400 28 86 gsm numarasını arayabilir 0507 517 72 62 numarasına whatsapp yoluyla detay bilgi ve fotoğraf gönderebilir dilerseniz 0216 337 07 17 sabit hattından antik antika merkez şubesine. Dara antik kenti mardin şehrinin güneydoğusuna 30 km.

Suriye arap haber ajansı sana suriye arap haber ajansı sana. Heyetin stratonikeia antik kenti ne geli scedil. Enjoy the videos and music you love upload original content and share it all with friends family and the world on youtube.

Smyrna tiyatrosu ve smyrna agorası nda gerçekleştirilen çalışmalar ile izmir tarih ve arkeolojisine önemli katkılar sağlayacak buluntulara ve bilgilere ulaşılmıştır. Yapmanız gereken tek şey hemen antik antika yetkili personelleriyle iletişime geçerek bölge temsilcinize elinizdeki eserin fotoğraf ve detay bilgilerini ulaştırmak. 30 12 2016 itibariyle smyrna antik kenti kazı araştırma restorasyon çalışmalarının 10.

Değerli okurlar geçen hafta konu. Patara antik kenti patara neron deniz feneri 1968 yıl sonra yeniden ışık saçacak 0. Bilal söğüt ün açıklamaları epos7 derneği nin stratonikeia antik kentine gerçekleştirdiği ziyaret sırasında kazı ekibiyle birlikte.

Bu andron antik yunan evlerinde erkeklere ayrılmış bölüm ya da selamlık yapısı muhtemelen iderus tarafından yaptırılmıştır. Antik alandaki en büyük ve ayakta kalan yapı androna dır. Likya birliği nin başkenti olan antalya nın kaş ilçesindeki patara antik kentinde roma imparatoru neron tarafından dönemin prestij projesi olarak yaptırılan patara neron deniz feneri nin restorasyon ihalesi.

Uzaklıkta bulunan oğuz köyünde yer alıp mardin nusaybin kara yoluna da 9 km sırtını anadolu dağlarına yaslamış yüzünü ise bereketli mezopotamya ovalarına çevirmiş bir sınır kentidir.

Unesco Dunya Mirasi Listesi Nde Yer Alan Guzellik Baalbek Antik Kenti Seyahat Haberleri

Labraunda Kultur Portali

Palmira Antik Kenti Nerede Palmira Antik Kenti Hakkinda Bilgi Tarihi Efsanesi Giris Ucreti Ve Ziyaret Saatleri

Salamis Antik Kenti Visit North Cyprus

Stratonikeia Antik Kenti Mugla Ilinde Nerede Giris Ucreti Tarihcesi Ve Ozellikleri Guncel Haberler Milliyet

Hierapolis Antik Kenti Ve Apollon Tapinagi Detayli Gezi Rehberi Geziler Mimari Antika

Elaiussa Sebaste Antik Kenti Nde Sezon Kazilari Tamamlandi

Labraunda Kultur Portali

Mersin Deki Antik Kentte Yeni Donem Kazi Calismalari Basladi

Leave a Reply