Alanya Nallah Antik Kenti

Iki belediye işbirliğinde surlarla çevirili olan ve denize 200 metre. 1990 yıllarına kadar oldukça bakir bir yerken 1980 li yıllarda yurt genelinde özellikle kıyı kentlerinde hızla gelişmeye başlayan turizme hizmet verecek türden bir takım tesislerin gelişmesi ile birlikte hali hazırda alanya.

Alanya Tatil Just Another WordPress Site

Alanya merkeze 20 km mesafede mahmutlar mahallesi nde bulunan naula antik kenti 33 dönümlük alan üzerine kurulu.

Alanya nallah antik kenti. Antik kentte bizans dönemine ait 6 tapınak 2 kilise ve bir antik tiyatro yer alıyor. çalışma ile antik kentteki hem tarihi kalıntılar ortaya çıkmış hem de turistlerin alanı daha rahat gezmeleri temin edilmiş olacak. Antik kentte bizans dönemine ait 6 tapınak 2 kilise ve bir antik tiyatro yer alıyor.

Iki belediye işbirliğinde surlarla çevirili olan ve denize 200 metre. Iotape antik kenti aytap iotape antik kenti alanya gazipaşa eski sahil karayolu üzerinde yer alır. Alanya merkeze 20 kilometre mesafede mahmutlar mahallesi nde bulunan naula antik kenti 33 dönümlük alan üzerine kurulu.

Alanya merkeze 20 km mesafede mahmutlar mahallesinde bulunan naula antik kenti 33 dönümlük alan üzerine kurulu. Alanyadan 26 km sonra yeşilöz köyü sahil kesiminde yeni yoldan değil sahil kısmına eski yola girmek gerekiyor. Alanya müze müdürlüğü nün naula antik kenti ile ilgili restorasyon çalışmaları için proje geliştirme süreci devam ederken yöre sakinleri ve mahalle muhtarı ahmet top un bölgenin temizlenerek turizme kazandırılmasını istemesi üzerine büyükşehir belediyesi ve alanya belediyesi harekete geçti.

çalışma ile antik kentteki hem tarihi kalıntılar ortaya çıkmış hem de turistlerin alanı daha rahat gezmeleri temin edilmiş olacak. Bu yol antik kentin içinden ortasından geçmektedir. Antik kentte bizans dönemine ait 6 tapınak 2 kilise ve bir antik.

Alanya müze müdürlüğü nün naula antik kentle ilgili restorasyon çalışmaları için proje geliştirme süreci devam ederken yöre sakinleri ve mahalle muhtarı ahmet top un bölgenin temizlenerek turizme kazandırılmasını istemesi üzerine büyükşehir belediyesi ve alanya belediyesi harekete geçti. Antik kentte bizans dönemine ait 6 tapınak 2 kilise ve bir antik tiyatro yer alıyor. Alanyaya uzaklığı 34 km gazipaşa uzaklığı ise 10 km dir.

Alanya merkeze 20 km mesafede mahmutlar mahallesi nde bulunan naula antik kenti 33 dönümlük alan üzerine kurulu. Alanya müze müdürlüğü nün naula antik kentle ilgili restorasyon çalışmaları için proje geliştirme süreci devam ederken yöre sakinleri ve mahalle muhtarı ahmet top un bölgenin temizlenerek turizme kazandırılmasını istemesi üzerine büyükşehir belediyesi ve alanya belediyesi harekete geçti. Naula antik kenti antalya nın alanya ilçesi ne bağlı mahmutlar beldesindedir.

Alanya ya 10 km uzaklıkta olan mahmutlar. Naula antik kenti mahmutlar mahallesi kuzey doğusunda düzlük alanda ve tepenin üstü ile yamaçlarında yer almakta olup etrafı surlarla çevrilidir.

Alanya Gezilecek Yerler Planlama Yapmadan Once Dikkate Almaniz Gereken 13 Yer

Alanya Da Naula Antik Kenti Temizleniyor Son Dakika Haberleri

Iotape Antik Kenti Nde Inanclar Ve Traianus Tapinagi Kilikya Antalya Gazipasa Delphin Hotels Blog

Blackorwhite Is Dunyasi Cemiyet Ve Yasam Dergisi Turizm Cenneti Alanya

Syedra Antik Kenti Alanya Antalya Alanya Gazipasa Karayolunun Yaklasik 20 Km Sinde Seki Koyu Sinirlari Icerisindedir Kente Batida Hal Antalya Dogal Antika

Kmu Alanya Da Syedra Da Kazi Yapacak Darisi Karaman Da Bekleyen Kazi Alanlarina Gundem Karaman Biz Haber

Naula Antik Kenti Antalya Alanya Delphin Hotels Blog

Alanya Da Naula Antik Kenti Temizleniyor Gundem Ileri Gazete

Alanya Da Naula Antik Kenti Gun Yuzune Cikiyor

Leave a Reply