Alaçatı Antik Motel

Alaçatı antik motel antik mobilyalarla döşenmiş odalarıyla gerçek misafir perverliği ile sizlere alaçatı daki eviniz atmosferinde keyifli bir tatil sunuyor. Bekijk 25 reizigersbeoordelingen 121 onthullende foto s en goede aanbiedingen voor antik motel gewaardeerd als nr 129 van 256 b b s pensions in alacati en geclassificeerd als 4 van 5 bij tripadvisor.

Alacati Antik Motel

Tüm odalar klimalıdır ve ücretsiz internet bağlantısına sahiptir antik in odaları tv ve minibar ile donatılmıştır.

Alaçatı antik motel. Oteli hemen incele sana en uygun odayı seç ve kolayca rezervasyon yap. Our motel consists of 14 rooms with different sizes and antique furnitures. Izmir alaçatı otelleri arasında yer alan antik motel alaçatı kredi kartına 9 taksit imkanı ile muhteşem bir tatil için seni bekliyor.

Tripadvisor ın interaktif haritasını kullanarak konuma ve yakındaki restoran ve gezilecek yer seçeneklerine göz atın. Mini bar tv safe box. With its rooms decorated with antique furnitures and true hospitality antik motel gives the feeling of your own home and offers you a joyous holiday pleasure.

Alaçatı nın merkezinde yer alan antik motel antika mobilyalarla döşenmiş zarif odalar sunmaktadır. Tesisin tüm ortak kullanım alanları ve konaklama birimleri wi fi erişimli internet ağı ile donatılmıştır. Antik mobilyalarla döşenmiş odalarıyla gerçek misafirperverliği ile sizlere alaçatı daki eviniz atmosferinde keyifli bir tatil sunuyor.

Konaklamanız için fiyatları karşılaştırın ve en iyi teklifi alın. Ege mutfağının damak tadıyla alaçatı yöresinin tarlalarından toplanan taze sebze ve meyvelerinin birleşimi ile hazırlanan organik kahvaltımızı sakin ve huzurlu bir ortamda bahçemizde yaparak güne başlayabilirsiniz. With its rooms decorated with antique furnitures and true hospitality antik motel gives the feeling of your own home and offers you a joyous holiday pleasure.

Organik mimari tarzı. Mini bar tv safe box shower and split airconditioners are available in the rooms. Alaçatı ya özgü mimarisi antik mobilyalarla dizayn edilmiş odaları ile konuklarını karşılamaktadır.

Antik motel alaçatı 3 yıldızlı otel. Tarafsız yorumları okuyun gerçek gezgin fotoğraflarına bakın. Alaçatı nın merkezinde yer alan motel ilıca plajı na sadece 3 5 km mesafededir.

Antik motel alaçatı otelinde mi konaklamak istiyorsun. Pazaryeri camisi nın yanında bulunan antik motel panoramik bahçe manzarasına sahip evcil hayvan kabul eden konaklama imkanı sunmaktadır. Our motel consists of 14 rooms with different sizes and antique furnitures.

Motele Giris Picture Of Antik Motel Alacati Tripadvisor

Book Antik Motel In Cesme Hotels Com

Antik Motel 3 Hrs Star Hotel In Cesme Izmir

Antik Motel Alacati

Antik Motel Prices Hotel Reviews Alacati Turkey Tripadvisor

Loby Picture Of Antik Motel Alacati Tripadvisor

Alacati Antik Motel

Genel Goruntu Picture Of Antik Motel Alacati Tripadvisor

Loby Picture Of Antik Motel Alacati Tripadvisor

Leave a Reply