Aizonai Antik Kenti Saatleri

90 274 351 21 01. çavdarhisar aizanoi antik kenti.

Aizanoi Antik Kenti Ve Dunyanin En Iyi Korunmus Zeus Tapinagi Kutahya

Buraya bu saatler arasında ziyaret edebilirsiniz.

Aizonai antik kenti saatleri. Aizanoi antik kenti kütahya ilinin çavdarhisar ilçesi sınırları içerisinde yer almaktadır. En parlak dönemini ikinci ve üçüncü yüzyılda yaşayan kent bizans döneminde piskoposluk merkezi olmuştur. Aizonai antik kent iletişim bilgileri 02743512006 yorumları nasıl çavdarhisar adresi nerede konumu çalışma saatleri nasıl giderim yol tarifi.

149 yorum makale ve 422 resme bakın. Penkalas kocaçay irmağı nın yukarı kesiminde tanrıça meter steunene nin kutsal mağarası civarında yaşayan frigyalılar ın öncüsü olarak antik kaynaklarda geçen azan adlı mitoloji kahramanının su perisi erato ile efsanevi kral arkas ın birleşmesinden aizanoi. 4 715 likes 30 talking about this 14 205 were here.

Aizanoi antik kenti hakkında. Burayı ziyaret etmek için 5 tl lik bir bilet almanız gerekecektir. Aizanoi antik kenti haftanın her günü 08 00 17 00 saatleri arasında ziyarete açıktır.

Aizanoi antik kenti kütahya. Aizanoi antik kenti kütahya çavdarhisar ilçe merkezinde kütahya ya 50 kilometre uzaklıktadır. Buranın kökenleri antik yunan dönemine kadar dayanmaktadır.

Frig tanrıçası meter steunene ye adanmış olan yer altı c. Bir vatanın sahibi olmanın yolu o topraklarda yaşanmış tarihi olayları bilmek doğmuş uygarlıkları tanıma ve. Dünyanın en iyi korunmuş zeus tapınağı nın yapımına m s.

Kentte zeus adına inşa edilen anadolu nun en iyi korunmuş tapınağı yer alır. Aizanoi antik kenti ziyaret saatleri. Antik kent şehir merkezine yaklaşık olarak 58 km uzaklıkta bulunmaktadır.

Kemaller mh cumhuriyet cd. Aizanoi antik kenti giriş ücreti. çavdarhisar ilçe merkezine ise yaklaşık 3 km uzaklıkta bulunur.

Aizanoi antik kenti girişi ücretlidir. Kütahya şehir merkezine 57 km. Aizanoi antik kenti.

Aizanoi Antik Kenti Kutahya

Aizanoi Antik Kenti Kutahya Tatil Ana

Aizanoi Antik Kenti Nerede Nasil Gidilir Tarihi Mimarisi Giris Ucreti

Aizanoi Antik Kenti Kutahya Gezi Rehberi Yolcu360

Kutahya Cavdarhisar Aizanoi Antik Kenti Bilgileri Ve Zeus Tapinagi

Aizanoi Antik Kenti Kutahya Gezi Rehberi Yolcu360

Aizanoi Antik Kenti Ziyaret Yasagi Uzatildi Keyif Haberleri

Aizanoi Antik Kenti Gezimanya

Aizanoi Antik Kenti Nerede Aizanoi Antik Kenti Hakkinda Bilgi Tarihi Efsanesi Giris Ucreti Ve Ziyaret Saatleri

Leave a Reply