Adriake Antik Kneti Nasıl Gidilir

Antalya nın demre ilçesinin çayağzı mevkinde bulunan antik kent ilçe merkezindeki myra antik kenti nin liman kentidir. Andriake antik kenti tanıtımı antalya nın antik kentleri arasında yer alan andriake antik kenti kaş ilçesinin sınırlarında bulunmaktadır.

Andriake Antik Kenti Demre Myra Nafidurmus

Manavgat ilçe merkezine 7 kilometre uzaklıkta bulunan side antik kentine özel aracınız ile de rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Adriake antik kneti nasıl gidilir. Kaş fethiye arasında yer alan kara yolunun ova beldesi girişindeki göbekten sahil yönüne dönmek suretiyle ulaşılabilir. Tercih edilen tatil bölgeleri arasında ilk sıralarda yer alan antalya da tatil yapmanın bir diğer ayrıcalığı da burada bulunan tarihi kalıntıları ziyaret etmektir. Antik kent bu mahallenin doğu ve kuzey kısımlarındadır.

Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere adımı e posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet. Side antik kentine ulaşmak için antalya şehirler arası otobüs terminalinden manavgat ve side yönüne hareket eden minibüsleri kullanmanız gerekmektedir. Patara antik kenti nasıl gidilir.

Andriake antik kenti tanıtımı antalya nın antik kentleri arasında yer alan andriake antik kenti kaş ilçesinin sınırlarında bulunmaktadır. Side antik kenti nasıl gidilir. Soğuk su derken yerleşimi çözümleyip önümüzdeki 2 gün nereleri nasıl gezeceğimi kafamda planlıyorum.

Antik kent antalya nın kaş ilçesine 42 5 km ve kalkan ilçesine ise 16 km uzaklıkta mesafede bulunmaktadır. Andriake antik kenti nerede nasıl gidilir antalya andriake antik kenti adresi haritası yol tarifi öğren yol güzergahı haritada yeri uydu görünümü konumu göster. Düzenlenen ve kazıların devam ettiği bölümünün içinde likya uygarlıkları müzesi yer almaktadır tek biletle hem antik kent hemde müze gezilmektedir.

Buradan sonra bahsedeceğim çayağzı plajı burguç şifalı su ve adriake antik kenti biraz merkez dışında kalan ve özel araçla gitmenizi gerektirecek yerler. Geri andriake antik kenti. Side antik kenti iki kuleli ana giriş kapısının karşısında yer alan ve m s.

Aynı zamanda likya nın en önemli limanı konumunda olan kentin. Tercih edilen tatil bölgeleri arasında ilk sıralarda yer alan antalya da tatil yapmanın bir diğer ayrıcalığı da burada bulunan tarihi kalıntıları ziyaret etmektir. Yüzyıla tarihlenen roma eseri anıtsal çeşme de nymphaeum tarih gün işığına çıkıyor projesi kapsamında restorasyon ve onarım çalışması yapılmaktadır.

Denizli aydın karayolu 25km takip edildikten sonra kuzey yönde ayrılan denizli salihli yoluna dönülerek 10 km devam ettikten sonra kuzey yönde ayrılan yol ile 3 km daha devam edilerek buldan ilçesi yenicekent beldesi mahallesine ulaşılır. Side antik kenti anıtsal çeşme. Denizli otogardan buldan ve yenicekent mahallesine minibüs.

Aynı zamanda likya nın en önemli limanı konumunda olan kentin.

Myra Antik Kenti Kultur Portali

Andriake Antik Kenti Demre Myra Nafidurmus

Andriake Antik Kenti Antalya Gezi Rehberi

Andriake Antik Kenti Antalya Gezi Rehberi

Andriake Antik Kenti Antalya Gezi Rehberi

Andriake Antik Kenti Antalya Gezi Rehberi

Myra Antik Kenti Nerededir Nasil Gidilir

Andriake Antik Kenti Demre Myra Nafidurmus

Andriake Antik Kenti Antalya Gezi Rehberi

Leave a Reply