Adana Osmaniye Kastabala Antik Kenti Haritası

Osmaniye korkut ata gençlik spor ve doğa derneği tarafından tarihi ve kültürel mirasa sahip çıkmak adına her hafta bir kaleye gezi düzenlenecek. Osmaniye aa kastabala antik kenti ndeki arkeolojik kazı ve araştırma çalışmalarının gelecek hafta başlayacağı bildirildi.

Kastabala Hierapolis Antik Kenti Osmaniye Tripadvisor

Kastabala antik kenti ziyaret saati ve giriş ücreti.

Adana osmaniye kastabala antik kenti haritası. Kastabala antik kenti osmaniye. Osmaniye belediyesi ve çevre ve kültür değerlerini koruma ve tanıtma vakfı nın çekül katkılarıyla düzenlenecek gezilerde tarihi ve kültürel miras olan kaleler. Kastabala antik kenti yakınlarındaki otellerin tümüne tripadvisor dan bakın.

Kastabala roma devrinden günümüze kadar gelen ve osmaniye il sınırları içerisinde bulunan bir. Kastabala antik kenti ni haftanın her günü istediğiniz saatte ziyaret edebilme şansına sahipsiniz ayrıca ziyaret için herhangi bir ücret talep edilmemektedir. Kastabala hierapolis anadolu nun güneydoğusunda osmaniye nin 12 kilometre kuzey kuzeybatısında cevdetiye beldesi karatepe müzesi yolu üzerinde kesmeburun bahçe ve kazmaca köylerinin ortasında yer alır kent ceyhan pyramos nehri nin yakınlarında küçük bir ovaya hakim konumdadır kastabala nın yer aldığı kilikya bölgesi nden elde edilen yüzey buluntuları i ö.

40 yorum makale ve 136 resme bakın. Kastabala antik kenti osmaniye ilinin merkez sınırları içerisinde yer almaktadır. See all 1 kastabala hierapolis antik kenti tours on tripadvisor.

Kastabala antik kenti nerede. If you book with tripadvisor you can cancel up to 24 hours before your tour starts for a full refund. Kastabala antik kenti yakınlarındaki oteller.

We recommend booking kastabala hierapolis antik kenti tours ahead of time to secure your spot. Osmaniye nin zamana meydan okuyan antik kenti. 13 44 km buyuk osmaniye oteli 14 32 km royalton hotel 12 77 km golden çulcu otel 14 90 km karacalar suit otel 12 84 km sahin otel.

Kastabala Antik Kenti Nerede Nasil Gidilir Tarihi Mimarisi Osmaniye

Kastabala Antik Kenti Osmaniye Ticaret Ve Sanayi Odasi

Osmaniye Haberleri Kastabala Antik Kenti Ndeki Kacak Kaziya Operasyon Merkez Haberleri

Daha Once Antik Bir Kent Gormus Muydunuz Ne Duruyorsun

Kastabala Hierapolis Antik Kenti Osmaniye Tripadvisor

Kastabala Antik Kenti Kultur Portali

Kastabala Hierapolis Antik Kenti Osmaniye Tripadvisor

Kastabala Hierapolis Antik Kenti Osmaniye Tripadvisor

Kastabala Hierapolis Antik Kenti Osmaniye Tripadvisor

Leave a Reply