Adana Nın Dilekkaya Köyündeki Antik Kent

Anavarza antik kenti adana daki kadirli ceyhan ve kozan ilçe sınırlarının kesiştiği yerde kozan ilçesinde yer alan etkileyici bir ören yeri ve antik kent adana nın yaklaşık 70 km kuzeydoğusunda konumlanan bu kilikya şehri tarih süresince anazarba ayn zarba ve anazarbus gibi farklı isimlerle de anıldı. Kelime bulmaca cevapları ve kelime bulucu.

Ancient Turkey Anazarbos Anavarza Antik Kenti Adana Dilekkaya Koyu

Codycross adana nın dilekkaya köyünde yer alan antik kent.

Adana nın dilekkaya köyündeki antik kent. Bulmaka için kelime burada doğrudan okuma. Işte codycross adana nın dilekkaya köyünde yer alan antik kent cevapları. Bulmaca cevap ve ipucu.

Herhangi bir bilmeceyle ilgili yardıma ihtiyacınız olursa yorumunuzu aşağıya bırakın. Bu sayfa adana nın dilekkaya köyünde yer alan antik kent bulmacanın cevaplarını içermektedir. Codycross cevapları 1196 oy ortalama.

Cevaplar bulmacanın görünümüne göre sınıflandırılır. Anavarza roma imparatorluk devrinin ilk iki yüzyılı boyunca büyük bir varlık göstermemiş kilikya başkenti tarsus un gölgesinde kalmıştır. 3 80 dışında 5.

Adana nın dilekkaya köyünde yer alan antik kent bulmaca cevapları en iyi cevabı 8 harfleridir. Codycross mevsimler grup 73 nin tüm seviyeleri için güncellenmiş ve doğrulanmış çözümler. Kentte bulunan anavarza kalesi çukurova daki büyüleyici oluşumların başında bulunan 200 metrelik bir kaya üzerinde yer.

Kentte adana müzesi başkanlığı halen kazı çalışmalarına aktif olarak devam etmektedir. Bütün bu yapboz çizgisini çözmek için ihtiyacınız olan şey bu. Adana nın dilekkaya köyünde yer alan antik kent cevapları.

Anavarza antik kenti adana. Adana nın yaklaşık 70 km kuzeydoğusunda dilekkaya köyündeki antik şehir sunbas çayının ceyhan ile birleştiği yerin 8 km kuzeyinde ada gibi yükselen bir tepe üzerindedir. Aşağıda adana nın dilekkaya köyünde yer alan antik kent için doğru cevabı bulacaksınız eğer bulmaca ü bitirmek için daha fazla yardıma ihtiyacınız olursa navigasyonunuza devam edin ve arama fonksiyonumuzu deneyin.

Anavarza antik kenti adana nın yaklaşık 70 kilometre kuzeydoğusunda kozan ilçesine bağlı dilekkaya köyü sınırları içerisinde yer alan bir antik kenttir. Bulmaca sözlüğü adana nin dilekkaya köyünde yer alan antik kent bulmacada nedir.

Gezelim Gorelim V Twitter Adana Nin Kozan Ilcesinin Dilekkaya Koyu Nde Yer Alan Anavarza Antik Kenti Konumu Itibari Ile Cukurova Nin Tam Ortasinda Yer Almaktadir Anavarza Antik Kenti Gecmisi Mo 1 Yy A Dayanmaktadir Anavarza Antik

Codycross Adana Nin Dilekkaya Koyunde Yer Alan Antik Kent Cevaplari Antwoorden

Anavarza Dilekkaya Koyu Oren Yeri

Adana Da Gezilecek Yerler Iste Kebabiyla Unlu Adana Nin Tarihi Ve Turistik Yerleri Seyahat Haberleri

Cukurova Nin Kalbinde Bir Antik Kent Anavarza

Hatun Teyze Evinin Bahcesinde Roma Donemi Eserleri Sergiliyor Arkeofili

2 Bin Yillik Antik Kentte Gladyatorlerin Dovus Alani Bulundu

Adanadan Biz Anavarza Antik Kenti

Anavarza Antik Kenti Kazisi

Leave a Reply