Ada Antik Otel Büyükada

Ada antik otel buyukada. It also features high ceiled rooms.

Adaantikotel

Istanbul otelleri arasında konumu ile ziyaretçilerine büyük avantajların yanı sıra ücretsiz wi fi lcd tv klima ve mini buzdolabı ile donatılmıstır.

Ada antik otel büyükada. Now 15 on tripadvisor. See 15 traveller reviews 37 candid photos and great deals for ada antik otel ranked 22 of 27 b bs inns in buyukada and rated 2 of 5 at tripadvisor. Eski osmanlı mimarisinin ve çağdaş türk tasarımının eşsiz bir birleşimi olan 19.

Tarafsız yorumları okuyun gerçek gezgin fotoğraflarına bakın. Het beschikt ook over kamers met een hoog plafond. Tesis genelinde wi fi erişimi ücretsizdir.

Some rooms have a balcony with sea and nature views. Free wifi access is available in all areas. Otelimiz güvenlik kamerası ile korunmaktadır.

Prices are calculated as of 09 11 2020 based on a check in date of 22 11 2020. Her noktada internet erisimi ve genis rahat ve temiz odalar ücretsiz günlük gazete balayına özel oda dekorasyonu ve hizmet. All rooms come with air conditioning.

Oteli hemen incele sana en uygun odayı seç ve kolayca rezervasyon yap. Ada antik otel otelinde mi konaklamak istiyorsun. Ayrıca bazı odalar deniz ve doğa manzaralı bir balkona sahiptir.

Ada antik otel in yüksek tavanlı tüm odalarında klima bulunmaktadır. Istanbul un incilerinden biri olan büyükada nın huzurlu bir köşesinde bulunan ada antik otel mobilyalı bahçesi ve terası ile hizmet vermektedir. Bekijk 15 reizigersbeoordelingen 37 onthullende foto s en goede aanbiedingen voor ada antik otel gewaardeerd als nr 22 van 27 b b s pensions in buyukada en geclassificeerd als 2 van 5 bij tripadvisor.

Ada antik otel buyukada. Ada antik otel büyükada. Konaklamanız için fiyatları karşılaştırın ve en iyi teklifi alın.

Yüzyıldan kalma kagir ahşap köşkümüz sizleri unutulmaz bir büyükada deneyimi yaşamaya davet ediyor. ödeme kolaylıklarından faydalanarak hemen online rezervasyon yaptırın. Tripadvisor ın interaktif haritasını kullanarak konuma ve yakındaki restoran ve gezilecek yer seçeneklerine göz atın.

Büyükada nın en özel oteli ada palas butik otel büyükada nın kalbinde benzersiz bir hizmet ve kişisel ilgi sunmaktadır. Located in a peaceful area in buyukada ada antik otel has a furnished garden and a terrace. Ada antik otel ligt in een rustige omgeving in buyukada en heeft een gemeubileerde tuin en een terras.

Istanbul büyükada otelleri arasında yer alan ada antik otel kredi kartına 9 taksit imkanı ile muhteşem bir tatil için seni bekliyor.

Standart Oda Picture Of Ada Antik Otel Buyukada Tripadvisor

Ada Antik Otel Etstur Com

Adaantikotel

Ada Antik Otel Prices B B Reviews Buyukada Turkey Tripadvisor

Ada Antik Otel Prices B B Reviews Buyukada Turkey Tripadvisor

Ada Antik Otel Adalar Hotels Com

Adaantikotel

Ada Antik Otel Prices B B Reviews Buyukada Turkey Tripadvisor

Ada Antik Otel Prices B B Reviews Buyukada Turkey Tripadvisor

Leave a Reply