Ada Antik Otel Ada Otel Adalar Istanbul

Past present meet in istanbul hotel on a recent trip to istanbul i stayed at the ada hotel. Ada antik otel otelinde mi konaklamak istiyorsun.

Standart Oda Picture Of Ada Antik Otel Buyukada Tripadvisor

7 büyükada adalar istanbul tel.

Ada antik otel ada otel adalar istanbul. En iyi adalar otelleri tripadvisor da. Sea of marmara birkaç dakika mesafede. In de buurt vind je trekpleisters als adalar museum en büyükada rum yetimhanesi.

Adalar türkiye 89 otel 4 617 yorum 4 968 resim ve en iyi fiyatlar. Istanbul un incilerinden biri olan büyükada nın huzurlu bir köşesinde bulunan ada antik otel mobilyalı bahçesi ve terası ile hizmet vermektedir. Verblijf in adalar bij dit hotel voor zakenreizigers.

Bu otel misafirlere ücretsiz kahvaltı ücretsiz kablosuz internet ve ücretsiz otopark sunuyor. Ada antik otel in yüksek tavanlı tüm odalarında klima bulunmaktadır. 4 ada antik otel adalar deluxe room.

1 ada antik otel adalar. Istanbul otelleri arasında konumu ile ziyaretçilerine büyük avantajların yanı sıra ücretsiz wi fi lcd tv klima ve mini buzdolabı ile donatılmıstır. Ada hotel istanbul is a family run boutique hotel with a home atmosphere ada hotel is featured in san francisco chronicleread the article online.

Geniet van voorzieningen als gratis ontbijt gratis wifi en gratis parkeerplaatsen. 2 ada antik otel adalar deluxe room balcony balcony. Ada antik otel ada otel büyükada adalar istanbul.

0 216 382 38 39. Ayrıca bazı odalar deniz ve doğa manzaralı bir balkona sahiptir. A small boutique style hotel two minutes walk from the main tourist area ada hotel among top hotels in istanbul on tripadvisorada hotel istanbul is.

Tüm odalarda lcd televizyon ve minibar var. Istanbul büyükada otelleri arasında yer alan ada antik otel kredi kartına 9 taksit imkanı ile muhteşem bir tatil için seni bekliyor. Tesis genelinde wi fi erişimi ücretsizdir.

Ada antik otel için en iyi fiyat garantisi ile yerinizi şimdi ayırın ödemesini sonra yapın. 3 ada antik otel adalar balcony. Ada antik otel hotelgegevens foto s virtuele tour.

Her noktada internet erisimi ve genis rahat ve temiz odalar ücretsiz günlük gazete balayına özel oda dekorasyonu ve hizmet. Ontdek echte gastenbeoordelingen voor ada antik otel en bekijk de meest actuele prijzen en beschikbaarheid. Ada antik otel fırsatlarına bakın ücretsiz iptal seçeneği ile tamamen iade edilebilir fiyatlar dâhil.

Maden mahallesi malul gazi caddesi numara. Oteli hemen incele sana en uygun odayı seç ve kolayca rezervasyon yap. Ada antik otel ada otel büyükada adalar istanbul yorum ve şikayet yazın.

Oda fiyatlarını ve resimlerini inceleyin. Otelimiz güvenlik kamerası ile korunmaktadır.

Ada Antik Otel In Adalar Turkey Expedia

Ada Antik Otel Buyukada Updated 2020 Prices

Adaantikotel

Ada Antik Otel Adalar Price Address Reviews

Ada Antik Otel Prices B B Reviews Buyukada Turkey Tripadvisor

Ada Antik Otel Prices B B Reviews Buyukada Turkey Tripadvisor

Ada Antik Otel Prices B B Reviews Buyukada Turkey Tripadvisor

Ada Antik Otel Etstur Com

Ada Antik Otel Istanbul Rezervasyon Otelz Com

Leave a Reply