Ada Antik Oteş

Help anderen bij het nemen van een beslissing voeg uw opinie over hotels toe. Oteli hemen incele sana en uygun odayı seç ve kolayca rezervasyon yap.

Adaantikotel

Geniet van voorzieningen als gratis ontbijt gratis wifi en gratis parkeerplaatsen.

Ada antik oteş. Otelimiz güvenlik kamerası ile korunmaktadır. Bekijk een gedetailleerde beschrijving van het hotel foto s en feedback van de klant. Ada antik otel otelinde mi konaklamak istiyorsun.

At ada antik otel you will find a 24 hour front desk providing room service daily maid service and currency exchange. Het beschikt ook over kamers met een hoog plafond. Istanbul büyükada otelleri arasında yer alan ada antik otel kredi kartına 9 taksit imkanı ile muhteşem bir tatil için seni bekliyor.

Konaklamanız için fiyatları karşılaştırın ve en iyi teklifi alın. Er is gratis wifi beschikbaar in alle ruimtes. Ada antik otel buyukada.

Verblijf in adalar bij dit hotel voor zakenreizigers. The property also offers free private parking. Tripadvisor ın interaktif haritasını kullanarak konuma ve yakındaki restoran ve gezilecek yer seçeneklerine göz atın.

Alle kamers zijn voorzien van airconditioning. Ada antik otel ligt in een rustige omgeving in buyukada en heeft een gemeubileerde tuin en een terras. Ada antik otel de cadde manzaralı oda için rezervasyon yaptırmıştık ancak faytonlar yüzünden biraz gürültü oldu ve uyuyamadık.

Ontdek echte gastenbeoordelingen voor ada antik otel en bekijk de meest actuele prijzen en beschikbaarheid. Geniet van flexibiliteit wanneer u kiest voor de mogelijkheid tot gratis annuleren. Bekijk 15 reizigersbeoordelingen 37 onthullende foto s en goede aanbiedingen voor ada antik otel gewaardeerd als nr 22 van 27 b b s pensions in buyukada en geclassificeerd als 2 van 5 bij tripadvisor.

Ada antik otel hotelgegevens foto s virtuele tour. You can start the day with traditional breakfast on site. Istanbul otelleri arasında konumu ile ziyaretçilerine büyük avantajların yanı sıra ücretsiz wi fi lcd tv klima ve mini buzdolabı ile donatılmıstır.

Bunu resepsiyona bildirdik ve fayton geçişleri onların suçu olmamasına rağmen bayram bey bizden özür dileyip bizi deniz manzaralı odalarında konaklattı ve aradaki fiyat farkını bile istemediler. Lees wat klanten van ada antik otel vinden 34000 büyükada turkije. Ada antik otel için en iyi fiyat garantisi ile yerinizi şimdi ayırın ödemesini sonra yapın.

Her noktada internet erisimi ve genis rahat ve temiz odalar ücretsiz günlük gazete balayına özel oda dekorasyonu ve hizmet. Tarafsız yorumları okuyun gerçek gezgin fotoğraflarına bakın. In de buurt vind je trekpleisters als adalar museum en büyükada rum yetimhanesi.

Ada antik otel büyükada. Boek nu betaal pas tijdens uw verblijf. Oda fiyatlarını ve resimlerini inceleyin.

This is our guests favorite part of buyukada according to independent reviews. Sommige kamers hebben een balkon met uitzicht op de zee en de natuur.

Ada Antik Otel Etstur Com

Adaantikotel

Ada Antik Otel Istanbul Booking Deals Photos Reviews

Ada Antik Otel Prices B B Reviews Buyukada Turkey Tripadvisor

Ada Antik Otel In Adalar Turkey Expedia

Ada Antik Otel Prices B B Reviews Buyukada Turkey Tripadvisor

Ada Antik Otel Prices B B Reviews Buyukada Turkey Tripadvisor

Adaantikotel

Hotel Ada Antik Otel Istanbul Trivago Com

Leave a Reply