21 Ağustos Antik Tiyatro Bodrum

Bodrum antik tiyatro bilet rezervasyon. Biletix kerem görsev trio.

Antik Tiyatro Yaz Konserleri Basliyor Bodrum Un Lider Haber Merkezi

Türk rap müziğin en önemli isimlerinden ceza 21 ağustos akşamı bodrum antik tiyatro da muhteşem bir konser verecek.

21 ağustos antik tiyatro bodrum. Bodrum antik tiyatro bodrum un ortasındaki göktepe dağının güney eteklerindeki bu tiyatro anadolu nun en eski tiyatrolarından biridir. Bodrum un ortasındaki göktepe dağının güney eteklerindeki bu tiyatro anadolu nun en eski tiyatrolarından biridir. Cevat şakir in çok değerli eserinden usta piyanist besteci sabri tuluğ tırpan tarafından sahneye uyarlanan mavi sürgün 21 ağustos akşamı saat 21 15 te bodrum antik tiyatro sahnesinde.

Iptal rap müziğin türkiye deki en çok tanınan isimlerinden biri olan bilgin özçalkan yani ceza muğla ya geliyor. Geçtiğimiz mart ayında prömiyerini yapan. 21 ağustos cuma akşamı sahne alacak olan sanatçı en iyi şarkılarını sizler için seslendirecek.

1960 larda bir grup türk tarafından restore edilen bu tiyatro günümüzde de bodrum daki birçok festivale sahne olmaktadır. Bodrum turgutreis yolu üzerinde yer alan bodrum antik tiyatrosu 1960 larda geçirdiği restorasyondan sonra 13 000 kişi kapasitesiyle bir çok festivale ev sahipliği yapıyor. ülkemizin önde gelen caz piyanistlerinden kerem görsev kontrbasta volkan hürsever davulda ferit odman dan oluşan trio projesi kerem görsev trio bodrum da caz müzik tutkunlarına unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyor.

21 ağustos mavi sürgün bodrum antik tiyatro. Bodrum antik tiyatro yaz konserleri ile ilgili tüm bilgiler festival programı ve detaylar türkiyenin en detaylı ve bağımsız festival takvimi sitesi festtrde. 27 ağustos 2020 perşembe saat.

Bodrum Antik Tiyatro Sahnesi Instagram Posts Gramho Com

Bodrum Muzige Doyacak Kultur Sanat Haberleri

Bodrum Antik Tiyatro Konserleri Basliyor Istanbul Sanat Magazin

Bodrum Antik Tiyatro Sahnesi Posts Facebook

Ceza Bodrum Konseri 21 Agustos 2020 Egeetkinlik Com Firsat Etkinlikleri Konserler Tiyatro Festival

Facebook

Bodrum Antik Tiyatro Sahnesi Instagram Posts Gramho Com

Bodrum Antik Tiyatro Konserleri Basliyor Istanbul Sanat Magazin

Ceza Biletleri

Leave a Reply