çatalca Antik

çatalca antikköy özellikle istanbulluların güzel havalarda tercih ettikleri hafta sonu uğrak mekânlarından biri. Skip navigation sign in.

Antikkoy Nerede Nasil Gidilir Ve Kahvalti Fiyatlari Catalca

çatalca da satmak istediğiniz tüm antika eşyalarınız ve ikinci el mobilyalarınız için iletişim numaralarımızdan ya da tikla resim çek gönder butonuna tıklayarak bizimle irtibata geçebilir fotoğraflarını ve ürün bilgilerini tarafımıza göndermeniz durumunda profesyonel ekibimiz tarafından gerekli incelemeleri hızlıca gerçekleştiriyor ve 5 dakika içerisinde.

çatalca antik. çatalca antik köy selimpaşa istanbul turkey. Catalca antikkoy istanbul turkey. Istanbul un boğucu ve yorucu atmosferinden uzaklaşmak ve büyükçekmece gölü nün muhteşem manzarası eşliğinde piknik mangal ve çeşitli aktiviteler yapabileceğiniz antikköy için bir gününüzü ayırmanızı tavsiye ediyoruz.

20 yıl önce hizmete açılan çatalca antikköy şehir stresinden uzaklaşmak isteyenlere. çatalca antika alanlar dükkanımız her türlü eski antika eşyalar almaktadır plak ikinci el kitap antika eşya halı gümüş porselen antika mobilya el yazma. Public square plaza.

This video is unavailable. Organik tavuk yumurtası deve kuşu yumurtası organik süt. Antikköy çatalca genel bilgiler.

Zaman geçtikçe değerini kaybetmeyen hatta tam aksine zaman ne kadar geçer ise değeri o kadar çoğalan antika evlerimizin köşelerinde bizlere her bakışta biraz daha tarihi hatırlatıyor. 2 likes 130 were here. çatalca antikköy de mangal ve piknik yapabilir hayvanat bahçesini ziyaret edebilir hatta çocuklarınızı atlara veya midillilere bindirerek keyifli vakit geçirebilirsiniz.

çatalca antika alan yerler antika yüzyıllardır var olan ve günümüzde de var olmaya devam eden bir nevi kültürdür denilebilir. Hafta sonu için nereye gitsem diye düşünüyorsanız bu yazımız tam size göre. Antik dekorasyonu ve nostaljik müziklerle sizi eskilere götüren köy kahvemizde yaz kış keyifli vakit geçirirerek aynı zamanda mekanımızı gezebilirsiniz.

Catalca Kahvalti Mekanlari Keyifli Bir Kahvalti Icin Incelemeniz Gereken 8 Yer

Antikkoy Nerede Nasil Gidilir Ve Kahvalti Fiyatlari Catalca

Antik Koy Catalca Youtube

Catalca Antikkoy Tesisleri Gezimanya

Catalca Antikkoy Tesisleri Gezimanya

Catalca Antikkoy Istanbul Da Bahce

Antik Koy 2 Catalca

Matruska Nin Kalbi Huzur Mu Catalca Antik Koy

Antikkoy Catalca Merkez Istanbul

Leave a Reply