çatalca Antik Köy Kahvaltı

Antik dekorasyonu ve nostaljik müziklerle sizi eskilere götüren köy kahvemizde yaz kış keyifli vakit geçirirerek aynı zamanda mekanımızı gezebilirsiniz. Flamingoköy olarak sizlere haftaiçi ve haftasonları zengin çeşitleri ile açık büfe köy kahvaltısı sunmaktayız.

Catalca Kahvalti Mekanlari Keyifli Bir Kahvalti Icin Incelemeniz Gereken 8 Yer

Ilk şube gerçekten güzeldi ve o zamanlar alternatifi yoktu.

çatalca antik köy kahvaltı. Gezi antikköy kahvaltı istanbul a bağlı çatalca da bulunan antik köy e gittik ve harika bir gün geçirdik. Sırada listelenen antik köy 2 ile ilgili 37 tarafsız yoruma bakın. Hafta sonları açık büfe hafta içi de bol çeşitli kahvaltı seçenekleri sizleri bekliyor.

Flamingo köy kahvaltı ve mangal fiyatları. Istanbul avrupa yakası nda oturanlar için hafta sonları doğaya kaçış rotalarından biri olan çatalca da bulunan flamingoköy hem bir doğal yaşam parkı hem de kahvaltı mekanı olarak hizmet veriyor. Kahvaltı servisimiz haftasonu 09 00 ile 13 30 arası haftaiçi 09 00 ile 14 00 arasındadır.

Antik köy 2 istanbul. Istanbul avrupa yakası nda oturanlar için hafta sonları doğaya kaçış rotalarından biri olan çatalca da bulunan flamingoköy hem bir doğal yaşam parkı hem de kahvaltı mekan. şehrin gürültüsünden uzakta olmasına rağmen bir o kadar da şehre yakın olan antikköy de doğal ve organik köy ürünlerinden oluşan açık büfe ile kahvaltı yapabilirsiniz.

Arkadaşlar birlikte kahvaltı için gittik herşey çok güzeldi servis update july 15. Açık büfede kahvaltı hizmeti corona ile ilgili gerekli tedbirler alınarak verilmektedir. Tripadvisor sitesinde 5 üzerinden 2 puanla derecelendirilmiş ve istanbul bölgesindeki 15 064 restoran arasında 10 047.

Arkadaşlar birlikte kahvaltı için gittik herşey çok güzeldi servis çok güzel ayrıca temiz bir mekan ailenizle güzel zaman geçirmek için çok uygun. 1 flamingo köy çatalca. ücretleri peşin olarak tahsil ediyorlar.

Flamingoköy kahvaltısı hafta içi serpme olarak hafta sonu ise açık büfe olarak sunuluyor. Kaç kişinin kahvaltı yapacağına değil kaç kişinin içeri gireceğine baktıkları için kahvaltı yapmayacak birisi olsa dahi ücret ödemek durumundasınız. çatalca daki diğer kahvaltı mekanları ve fiyatları için tıklayın.

çatalca da kahvaltı nerede yapılır. Direk kapıdan girerken karşılaştığınız durum bu. 5508 ziyaretçi antik köy çatalca ziyaretçisinden 633 fotoğraf ve 19 tavsiye gör.

çatalca kahvaltı mekanları nın öncüsü diyebileceğimiz antikköy ilk kahvaltı mekanı olmasa da yukarıda bahsettiğimiz konsepti ilk uygulayandır şu an faaliyette olan aslında ikinci şubesi birinci şubesi kapandı. Merak ettiklerinizi instagram aracılığı ile sorabilirsiniz. Para peşin kırmızı meşin.

Antikkoy Nerede Nasil Gidilir Ve Kahvalti Fiyatlari Catalca

Antikkoy Nerede Nasil Gidilir Ve Kahvalti Fiyatlari Catalca

Catalca Antikkoy Tesisleri Gezimanya

Catalca Kahvalti Mekanlari Ve Fiyatlari Gezenti Anne

Catalca Antikkoy Tesisleri Gezimanya

Catalca Kahvalti Mekanlari Keyifli Bir Kahvalti Icin Incelemeniz Gereken 8 Yer

Antikkoy Catalca Merkez Istanbul

Antikkoy Catalca Merkez Istanbul

Antikkoy Nerede Nasil Gidilir Ve Kahvalti Fiyatlari Catalca

Leave a Reply